Гледам си нашол решение за позициите се надевам дека и кај мене ќе се најде, проблемоткај мене е што фасонките не се набодни од друг тип се.
Одлично се изгледа, а за тие на задната регистрација си требал да направиш исто ко за позициите и а ставиш бели диоди, 9 или 12, одлично свети.
Што пари те фати за позициите средувањето?
Имаш сега решение за LED позициите - ако се друг тип, Ате рече дека е решен проблемот кај Алфите ... Ја не стаев позади LED баш заради лажачите - го прекорачив буџетот веќе и со лажачите за предната LED позиција, кои беа неопходни, иначе ќе беше топ со LED позади ... Ај здравје, мада и вака е интересно - не е секојдневно, а и табличката е подзатемнета малку, таман да не те прочитаат некад у густо, а не можат да те казнат пошто имам осветлување за неа од вкупно 10 W
Зелен е ксенонот или јас така гледам нешто? Не е плавкаст? Топ си е иначе.
Ја па мислев далтонист сум
Џиџи, налепницата ти е малце накриво стаена... друго немам забелешка Топ!
ц ц ц а бе треба у живо да ги видите, какви зелени ...
На сликите со блиц баш се гледа дека се бели+се сликани у апсолутна темница у подземна гаража. Баш се онака кристално бели со можда од некој агол гледани нијанса на плавкаста жичка-ама онака отсликуваат незнам, чистоќа на зрак, појма немам
И LED-от е прекрасен, само ете табличката позади што испадна у друга боја, мада сијаличките не се фарбани, туку такво е стаклото. Ако ставам убосни LED со диоди од напред (како за позиција) пак е проблем, заради аголот на осветлување. Еџ да беа од оние долгнавестите како 90% од колите - кај нив снопот тепа под агол од 90 степени, во однос на поставеноста на сијалицата. Ако ми скурчи - ќе си ги вратам старите добри помаранџа сијалички - ЈУГОСЛОВЕНСКИте !!!