Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Качи ја на дигалка што ја крева цела кола и гледај одоздола шасијата во каква состојба е
Тоа ти е најдобар совет, лесно се приметува ако или каде е варено/додавано/составано. Дури и јас со мои 18 години сфатив дека мојата никаде не е чепкана околу шасијата.
Цитат: MartinAlfista на 15 Август 2011, 00:13:49 amТоа ти е најдобар совет, лесно се приметува ако или каде е варено/додавано/составано. Дури и јас со мои 18 години сфатив дека мојата никаде не е чепкана околу шасијата.Хахаха, добро е ова Легендарни
Цитат: Falanga на 15 Август 2011, 00:15:34 amЦитат: MartinAlfista на 15 Август 2011, 00:13:49 amТоа ти е најдобар совет, лесно се приметува ако или каде е варено/додавано/составано. Дури и јас со мои 18 години сфатив дека мојата никаде не е чепкана околу шасијата.Хахаха, добро е ова Легендарни А насловот?? Маната? на кој акцент е ова?
Цитат: Спенсер на 15 Август 2011, 01:56:52 amЦитат: Falanga на 15 Август 2011, 00:15:34 amЦитат: MartinAlfista на 15 Август 2011, 00:13:49 amТоа ти е најдобар совет, лесно се приметува ако или каде е варено/додавано/составано. Дури и јас со мои 18 години сфатив дека мојата никаде не е чепкана околу шасијата.Хахаха, добро е ова Легендарни А насловот?? Маната? на кој акцент е ова? На велешки ми оди малку , тие имаат некој такви зборови