Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
beading после восоцирање (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) последнава ми е омилена слика,низ beading-от се гледа перлата, и тоа на сива боја, на која тешко се извлекува рефлексија или metalik flake pop.
Цитат: TE-EN на 20 Октомври 2014, 21:09:12 pmbeading после восоцирање (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) последнава ми е омилена слика,низ beading-от се гледа перлата, и тоа на сива боја, на која тешко се извлекува рефлексија или metalik flake pop.Ае цело возило да видам како изгледа восоцирано, полирано сива боја.