Blagodaram za detalniot odgovor , uste edno prasanje imam do tebe, a siguren sum i dr clenovi ke gi interesira tvojot odgovor. Gledam na slikite od tebe imas staveno i Riwax Titan wax, sigurno go imas i koristeno, pa bi te zamolil da kazes kako si zadovolen od nego 
Da ti kazam pravo mislam ednas samo u edna kola sum go apliciral, i ne sum go videl vise ta kola taka da ne znam kako izdrzalo, bojata stana mnogu mazna, dobar sheating imase. Sakam nekako ako mi se dade nekoj slucaj u nekoja nasa kola tuka da probam 4/5 od niv u delovi i da vidam kako ke izdrzat.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
A gledam na slikite i 2 sisenca Carlux wax od Mafra imas. Me interesira i od nego licno ti kako si zadovolen, oti go cenam tvoeto mislenje ko profesionalec vo rabotata. 
Toj ne go sakam/koristam, posto toj e od niv sto za nekolku perenja ke go nema i imam podobri, poprofesionalni, poizdrzlivi, podokazani.
Menzerna Power Lock e tesko da se zameni, i go koristam koga se bara samo zastita da se aplicira.
Menzerna PP Ultra koga imam potreba od all in one brzo poliranje kako sto bese kolata sto go postirav tuka.
Ako vise idam korektiranje ili profesionalno poliranje sto ide od 6 - 20 casa poliranje zavisi od kolku ima potreba togas za zastita se ide od toa sto klientot si saka i placa a tia sto jas im gi preporacuvam se:
Labocosmetika Cupido minimum 4-6 meseci zastita, ova e kako najevtina i minimum sto preporacuvam, a ima se sto sakas od zastita, sekogas se cudam i jas koga go apliciram kako gi pravi kolite, look-ot neveruvacki, toj svilen effect sto go zborivme neveruvacki, kolku cista ostanuva kolata, kolku lesno se pere, mislam sto moze da se bara povise, samo sto ne e lesen za apliciranje.
Malku poskapo Gyeon Can Coat 7-8 meseci, se sto ima Cupido, polesen, podolgotraen.
Poskapo Polishangel Cosmic 12-15 meseci. Gloss is in another level, nesto sto navistina e tesko da se pomine vo sjaj.
Uste poskapo Gyeon Mohs, najrezistenten od mnogu nadvoresni vlijania so koi nasite avtomobili se soocuvat.
Sega imam naracano Gyeon Syncro za edna kola sto ke se aplicira, nova kola 2 nedeli zalno da se pogledne sigurno nekoj mnogu mek lak i neizdrzliv na nadvoresni elemnti, taka da mi treba nesto rezistanto, syncro se aplicira na 3 sloja sto ke dava extremno tvrd sloj nad lakot za da se zastiti od ovoj problem sto go ima.
Proizvodite sto gi koristam ne e bitno dali mi se lesno dostapni, eftini i ne znam sto,bitno mi e da bide najdobriot vo svetski ramki, sledam novi proizvodi sto izlagat u market i ako gledam deka site korisnici vo svetski ramki diskutirat i se falat mnogu za nekoj proizvod togas doaga vreme da go probam i da vidam dali ke ostane vo mojot arsenal.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk