Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Inter1 на 18 Јануари 2018, 23:03:41 pmЦитат: Dejan Gj на 18 Јануари 2018, 22:58:57 pmНема да бидат 400, 500денAko ima opcija videte ja. BH i FK se edni od najeftinite, a najkvalitetni firmi vo svetov na avtokozmetika. Ako ima opcija da se uvezuvaat vredi da se pogledne Inaku ni fusso ili soft99 kako i da se vika firmava nema da e 400,500 pa toa nema da spreci luge da go zemat osobeno sto fusso coat stana svetski poznat sealantНајквалитетните ги има во Македонија (Meguiars, CarPro, Sonax, Mafra итн. ) користете ги тие вака многу избор ќе направиме Ч)
Цитат: Dejan Gj на 18 Јануари 2018, 22:58:57 pmНема да бидат 400, 500денAko ima opcija videte ja. BH i FK se edni od najeftinite, a najkvalitetni firmi vo svetov na avtokozmetika. Ako ima opcija da se uvezuvaat vredi da se pogledne Inaku ni fusso ili soft99 kako i da se vika firmava nema da e 400,500 pa toa nema da spreci luge da go zemat osobeno sto fusso coat stana svetski poznat sealant
Нема да бидат 400, 500ден
Ajde be smirete se malku, zero aj zacisti malku, nemoj mn da preterate ke ni ja zatvori zero temata na neopredeleno vreme posle so prajme Edit: mn mi pravi merak carluxov Dare koj bi go odbral ti carluxov ili menzerna carnauba liquid wax?
Ova treba da se proba - Sonax PNS http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/sonax-profiline-polymer-net-shield/prod_1179.html
И ова треба да се проба.