Автор Тема: Слики од вашите превозни средства, со Carclub налепница :)  (Прочитано 144450 пати)

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
А за тие што не се од Скопје? ;D

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Ако некои членови од скопје идат накај тој град ке им однесат... Јас моите налепници ги пратив по пошта.. Така да класниот кога ке се одмори како што треба ке ми даде нови.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
дајте бе и мене една еба*о...кој ќе донира ајде!!!

Можеш и недела на Веро и понеделник на пиво, ем дружба ем налепница :D

Отсутен ZeroCool

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 84
Kazete podetalno kade i kako Nedela pred vero na pivo ili POnedelnik, i definitivno ke si dobijam konecno nalepnica :)

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Како само 3 пораки? Треба малце придонес повеќе! :) Добра фиеста! Не добра - туку одлична!!!!! Претстави ја, па да те удавиме на кај се начин да ја подобриш! :)

Отсутен ZeroCool

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 84
Eee sega pocnav da se aktiviram kako sto treba, ajde kazete koga nareden sobir ili Nedela ako ostanuva pred vero, nekoj ke go zamolam dokolku mu se naoga nalepnica neka pise....a za podobruvanje treba da pocneme od nekade...:)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Чекај бе... Ти со 5 поста сакаш налепница, ја со 1500 уште никој не се кандисал да ми прати...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16756
  • Keep it 100
ZeroCool, помини во недела на Веро, сигурно ќе бидеме таму или јас или ZeroSignal за да ти дадеме налепница.

Отсутен Бузуки

• Сениор
Абе некој, нека појди до тие кај што праќаат/примаат по карго, нека им речи еве налепнициве, пратете ги до Кичево на нивни трошок... И ќе ви кажат кога да појдам да ги земам, ќе ми кажите, и ќе ви бидам многгуу благодарен...

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Чекај бе... Ти со 5 поста сакаш налепница, ја со 1500 уште никој не се кандисал да ми прати...

Бројот на постови не е никаков знак за „сениорство“..

Отсутен Бузуки

• Сениор
А каков е знакот за сениорство ???

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Изглеа го нема :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Датум на раѓање :D Anyways, никој не е „позаслужен“, или „помалуку заслужен“. Suzuki, take it easy. Сигурно во прва прилика ќе се „снабидш“ со налепниче за скутерот.  ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Бузуки

• Сениор
На прва прилика мислиш за 2/3 години, здравје кога ќе идам на собири... или па може нешто да се среди за по карго да ми го пратите ???

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Трпение/спасение :) Сигурно нема 2-3 години да чекаш, а ти глеј на собир да дојдеш и порано ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.