Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не знам дали е спомнато, ама за осигурување плаќам 500ден плус дека сум помлад од 26 год. Сегде е така?И дали знај некој дали се задржуваат бонусите при промена на возилото?Или пак одново ќе треба?
Иначе, регистрацијата комплетна на возило е многу поскапена, годинава без технички преглед платив ~1000 повеќе од лани.
Цитат: onak на 15 Октомври 2014, 23:20:58 pmЦитат: Drive-r на 15 Октомври 2014, 20:33:25 pmНа другар му го лапнале купопродажниот договор за возило, му кажале не му треба кога ќе биде сообраќајната на негово име. па како мислиш ти? на основа на што тој полицаец ке внесе во досието на возилото доказ за промена на сопственост? дека возилото е твое, пишува на сообраќајната.. што ке ти е договорот... и не, не му го лапнале туку по процедура им го дал... ако не го дал, нема нова сообраќајна... кратко и јасно... само за тоа и служи купопродажниот договор... Требал да направи копија шалтеристот.
Цитат: Drive-r на 15 Октомври 2014, 20:33:25 pmНа другар му го лапнале купопродажниот договор за возило, му кажале не му треба кога ќе биде сообраќајната на негово име. па како мислиш ти? на основа на што тој полицаец ке внесе во досието на возилото доказ за промена на сопственост? дека возилото е твое, пишува на сообраќајната.. што ке ти е договорот... и не, не му го лапнале туку по процедура им го дал... ако не го дал, нема нова сообраќајна... кратко и јасно... само за тоа и служи купопродажниот договор...
На другар му го лапнале купопродажниот договор за возило, му кажале не му треба кога ќе биде сообраќајната на негово име.
Сабајлево бев на технички во Асуц и пријатно ме изненадија. Даваат ваучер кој вклучува бесплатни:1. Промена на филтри и уље2. Автодијагностика3. Дијагностика на амортизери4. Промена на филтер за полен5. Проверка на квалитетот на течноста од системот за сопирање6. Пет перења на возилотоАлфица е во врвна форма..