Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49500 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Ќе се консултирам за доаѓање, може да се појавам. Секако со 75w ксенон на кола со нишан!

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Секоја помош е добредојдена. Колку повеќе, толку побучно и толку повеќе ќе се напраиме камења. Па после тие од астрономското нека не гледаат со ултра-виолетово светло како паѓаме.
Ах како ме јаде тоа што немам возачка.. Ај наредна година на ист датум пак ке се збираат 99% па така да фрижидер со пиво зш топло не се пие и ке тераме.

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
Епа сега, вие барајте друга локација. Јас и Спортекс ќе ја натовариме локомотивата со пива и скара и ќе ја собереме секој својата багра и дузина селски ороспии. Ќе ечи и ќе пука Рудине бидејќи ќе правиме турбо-фолк журка со пропратни светлосни и гасни ефекти! Ќе бираме Турбо-Сељанка за Лето 2011.
Еве еден предлог околу менито, се вика „циганска микробранова“..

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Ех, арно што се јави Маршер! Уште ти ни фалиш за да бидеме покомплетни и покрај тоа што во локомотивата има уште место! Земај ги кантите и глеј место кокошарникот донеси прасечки бутчиња
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
Абе ке најдеме некоја бишка од едно 120 кила :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Тешко дека на астрономиве може да им текне за ваква микробранова ;D ;D ;D

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
Најверојатно I'm in :) али не е подобро од борис да се трга или??

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Ах како ме јаде тоа што немам возачка.. Ај наредна година на ист датум пак ке се збираат 99% па така да фрижидер со пиво зш топло не се пие и ке тераме.
Не мораш да возиш. Можеш да дојдеш со било кој во кола. Сега ќе правам листа на пријавени па ќе се организираме

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Зборно место е пред билна аптека односно ЗОИЛ. Јас ќе се чекам тука со астрономите.
Вие ако сакате тргнете од било каде ама не подоцна од 19:45 максимум

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Луѓе кои ќе доаѓаат:

1. Фаланга
2. Almightyme
3. Дргар му на ДареБМВ ???
4. Члинк
5. Куоре ????
6. Викса ????
7. Мандил сосе половина
8. Жарко алфа, глеј донеси таму нешто женско, слободно :)
9. Daywalker ?????
10. Наколче ?????

Сега за сега 10 сме или помалку. Не мора секој да доаѓа сам по сам за да не правиме гушви со колите. Не заборавајте топла облека, јадење и креветчиња.

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Имигрант
Луѓе кои ќе доаѓаат:

1. Фаланга
2. Almightyme
3. Дргар му на ДареБМВ ???
4. Члинк
5. Куоре ????
6. Викса ????
7. Мандил сосе половина
8. Жарко алфа, глеј донеси таму нешто женско, слободно :)
9. Daywalker ?????
10. Наколче ?????

Сега за сега 10 сме или помалку. Не мора секој да доаѓа сам по сам за да не правиме гушви со колите. Не заборавајте топла облека, јадење и креветчиња.
Тешко да дојдам бидејки утре треба да станам рано сабајле.. јбг искрснаа други побитни работи. Ако успеам да видам нешто до 12 вечер од кај мене дома топ ке биде...

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
11. gOJDO со полн гепек жестоко-алкохолни пијалоци и баграта „Големото друштво, сите пијаници“ и песната „Море што си бевме“
12. SPORTEX со локомотивата полна пиво и трите најпознати кафански певаљки од Шипковица, Лојане и Липково

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Дечки хепенингот на Рудине се откажува поради најавено присутство на Гојдо и Спортекс ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Зборно место е пред билна аптека односно ЗОИЛ. Јас ќе се чекам тука со астрономите.
Вие ако сакате тргнете од било каде ама не подоцна од 19:45 максимум
Само за тие што ќе одат една информација...да знаете дека зборното место пред БИЛНА АПТЕКА не е случајно одбрано.
Треба да си купите чај од каротин за да гледате поубаво, чај од мајчина душичка и камилица за да си ги исплакнете очите попшто ќе ви се заморат од долго гледање на микроскопски светлечки точкички кои паќаат, потоа Ginko чај за зголемување концетрација пошто после еден час ќе ви се здосади да лежите како волови и зјапате во небото како заладени, потоа чај за смирување пошто ќе изгубите живци мислејќи си "Шо кур ме натера да дојдам овде"? и на крај чај против пролив кога ќе ве стегне стомак на ладната и влажана земја онака подиспотени.
Моја препорака е да одите ама да ја заобиколите билната аптека и да отидете во гранапчето карши и сите пари за чаеви да ги лупнете за пиво и грицки. Ништо нема да ви биде и ќе си поминете супер, а може ќе видите инекој метеор ако не се здрвите многу? ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Лаже! Не се откажал. Не знам за астронаутите, ама јас и Спортекс со екипите ќе дивееме таму!