Со многу обврски последниот период немам време.
Слики имам од сервисите што сум ги направил ама не сум ставил.
Да за Сидот се бандажите инвестиција што требаше одма да ја направам ама јбг.
Ќе плаќаш секоја сезона, ќе чекаш, ќе ти ги гребат бандажите, ќе вработат некој од голи оток па ќе лупа со токмак по ѕидовите на гумата да пушти...
Сидот со што возило го замени тогаш?
Инаку презадоволен од Сидот скоро 110к, во глобала редовни сервиси другото е прекидач на кочница и сензор на брегаста мислам беше и некој дел кај плинот, комфорот што не е тесна, имам доволно простор над главата да идеше столчето уште надоле уште подобро...
Со мои 194см одличен комфор, позади исто така со претходно подесено предно седиште по моја мерка колената фес до наслонот, ама па странично има многу место...
Ми фали караван изведбата, багажникот што е огромен, во глобала целата е конфорна и практична.
Ја огласив со тешко срце, ама не можам таа сума да ја добијам така да нема да се продава, туку е во план кровен куфер по можност Levup Spase 530l ако начекам половен еден ми клизна за малку јбг.... Е тогаш екстра простор ќе се добие.
Али па заебано со шифоњер на кров не можеш брзо да возиш а споро некако неможам да издржам...
Споредбено со новиот Сид караван, тесен, позади многу малку место, можно е и седиштата да се пократки...
Во глобала скоро сите се тесни, а простор позади скоро ич...