Колава е прекрасна..ретко убава кола..А веле веле..
Лансерот е океј, ама да бидеме реални, субаруво е класа погоре, не само во моторот.
Доколку ти мислиш дека во наредни 5-6 години да речеме оваа кола би ти била таман во поглед на големина

ипак женет чоек си, тогаш супер.
Со кучето моментот потполно го разбирам

и Фаланга да се мењаме со кучињата ќе треба и лансерот и кучето па и да ми доплати

Инаку ја би ДА, пошто ми е омилена кола субаруво. Само незнам. Ја мразам многу км на кола. 100.000 за МЕНЕ се премногу...(а знам, дека не се ништо) ама ја едноставно несакам, зашто, не ме прашувајте, незнам да одговрам. :)али нема везе тоа.
Гледам за сервис многу сте запнале.
Значи кола се носи у овластен сервис САМО и САМО додека трае гаранција!!! Ова важи за кај нас и без исклучок за сите овластени сервиси. После изминување на гаранција си тераш сам. Во секој понормален сервис ќе ти завршат работа! Делови, ич да не се секираш. Еве ја мојата ја сервисирам сега во сервис ИЛИЈА што е за Фиат и нормално сигурно нема делови за фиеста. Арно ама си ги наоѓаат, си соработуваат си земаат делови ич не ме занима. Така да во секој сервис ќе можеш да ја сервисираш и ич да не се плашиш во однос на тоа. Барем ја така размислувам пошто сервисериве кај на се срамота! ОД тоа ја ич не би се плашел.
Да бев малку по самостален јас, фиестата би ја сменил уште вечерва со ова субару

би го возел 2 години и после нешто друго

Гласав категорично ДА