Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 103
Мене малку наивно ми беше мислењето на Штрумф дека потенцијалниот купец за Лансерот ќе чека кога Штрумфко ќе одлучи да го продава.Тој шо му треба кола купува,не чека неопределено време.
Цитат: LosiPatista на 13 Март 2014, 13:41:24 pmНели мислиш дека 7800 евра за Lancer бензинец од 2008 е многу? Ако споредиме со најскапото (што незначи дека е најдобро), голф дизел од 2008 нема да постигне поголема цена од 8000 евра. Не, мислам дека е таман, имајќи предвид што се’ иде со него, поминатата километража итн. Голф дизел од 2008 има седишта и волан и чини толку. Неврмајнд, ти ја разбирам поентата на муабетот.
Нели мислиш дека 7800 евра за Lancer бензинец од 2008 е многу? Ако споредиме со најскапото (што незначи дека е најдобро), голф дизел од 2008 нема да постигне поголема цена од 8000 евра.
Цитат: velestrumf на 13 Март 2014, 14:15:57 pmЦитат: velestrumf на 24 Февруари 2014, 15:12:17 pmБев, го видов Субаруто, го повозев малку... Колата корне. Буквално. Има некои мали надворешни оштетувања, али се’ на се’ е ептен добро сочувана.Искрено, колку и да личи од надвор сочувана и колку и да корне, чуството што го имаш кога си ти прв сопственик, и кога знаеш буквално све за твоето возило мене ми е прилично вредно. До сега освен со CR-V во, на другите возила не сум бил прв сопственик. Чувството што го имам како прв сопственик и што знам буквално се, ми нема цена HR-V то го купив 3 години старо, со 17000 км поминати, па пак не го чуствував така како CRV во за кое знам се од првиот ден.Ти го разбирам ќеифот за Subaru то, и мене лично многу ми се допаѓа. Ама јас не би продавал возило купено од салон за некое како ова Субару. Поготово што станува збор за возило што не треба да се штеди кога се вози.Тоа што има плин (ако добро разбрав), за мене е уште еден минус, поготово што читам дека Субару и плин некогаш и не е среќна комбинација.
Цитат: velestrumf на 24 Февруари 2014, 15:12:17 pmБев, го видов Субаруто, го повозев малку... Колата корне. Буквално. Има некои мали надворешни оштетувања, али се’ на се’ е ептен добро сочувана.
Бев, го видов Субаруто, го повозев малку... Колата корне. Буквално. Има некои мали надворешни оштетувања, али се’ на се’ е ептен добро сочувана.