Ако моторот на субаруто е бокстер, тогаш проблем ке има и филтер за уље да мења без соодветни резервни делови и сервис. Инаку добро ауто е.
1. Не е боксТер туку е боксер.
2. Зошто би имал проблем?
1. Фала на поправката, инаку има причина зошто е оригинал бокстер и има причина зошто го смениле во боксер.
2. Се сретнав пред неколку години со еден дечко што ми продаваше во салон Форстер го прашав како вика сменив работа хаос беше со сервисирање и гаранци. Го прашав само што така и баш пример за филтерот за уље ми даде , вика нашиве мислеа може да се импровивизра со потрошен материјал ама не било така. Филтерот за уље како што го разбрав бил двоканален или лежакот па така си барало тие цевчињата да се поклопат што ги немаат тие универзалците што ги прави секој. Боксерот е како два мотора превртени во хоризонтална положба и движењето на маслото е поспецифично.
Тоа ми кажа човекот дали ме лажеже незнам, ама ете да му помогнам на човекот што имам слушнато , крај краева не е некој рекла казала работеше во претходниот дистрибутер на Субару.
Инаку колата токму заради таквата поставеност на моторот е како риба во вода единствена кола каде моторот е во линија со тоа како делува гравитацијата на возилото додека вози.
Ако моторот на субаруто е бокстер, тогаш проблем ке има и филтер за уље да мења без соодветни резервни делови и сервис. Инаку добро ауто е.
Све си имаат Толту, не се секирај.
А по која цена и уште нешто дали оди нарачката преку Киа, Тојота.