Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имам приметено кај Алфите, што поише ги возиш, тоа помалце се расипуваат... Као кисело млеко се
Сеуште е неизвесно моето доаѓање, група Alfisti се трудат да ми го оспособат возилото.
Цитат: MartinAlfista на 05 Август 2011, 14:18:32 pmИмам приметено кај Алфите, што поише ги возиш, тоа помалце се расипуваат... Као кисело млеко се Хехе Ќе се расипат и покисели не можат да бидат
Цитат: Cuore Sportivo на 05 Август 2011, 14:10:10 pmСеуште е неизвесно моето доаѓање, група Alfisti се трудат да ми го оспособат возилото. Ако чекаш од дечкото со чеканот на 3.39" да ти ја попраи,си го наебал!
Ако не си знаел Аце, чекан ти е основен алат за поправка на Алфа!
Куоре не подјебава. Ни пушта водичка.
Цитат: zeroSignal на 05 Август 2011, 15:59:27 pmКуоре не подјебава. Ни пушта водичка. Нека подјебава он нема гајле...само нека гледа да не дојде...оној со она чеканон на клипот ќе му се види како полир мајстор....ќе му ја видам негде коцката е после го наебал...има саде дупки да биде сета... со чеканиште има да толчам!
Дечки, потсетување за вечер!
Задолжителна опрема:1. Пиво2. ГрицкиГРЕБЕЊЕ НЕМА !!!