Да се надоврзам со одговорот на џиџи за маслото на Liquy Moli MoS2 ,јас лани пред 2 Август го ставив во моторот,го исфлрив од употреба Тотал 10-40,бидејќи кога последно купив од каде што години набавувам делови и масла од истата продавница се случи следново,од предходната година ми остана во тубата уште неколку мл. масло,лани кога го менував отидов си зедов пак од 5л Тотал 7000 10-40,и да го сменам отидов,го отварам капачето и одма ме удри некаква чудна миризба,се посомневав и во една чаша стаклена турив од тоа масло а во друга чаша од предходното што ми остана во тубата,имав слика некаде ама незнам синот можеби чепкал по комјутеров и ја избришал,разлика небо и земја,или масло и киселина,тубичината од 5л тотално исти,етикета,боја на тубата,се исто,ама внатре во тубата огромна разлика,го вратив маслото од чашата во тубата и назд право збеснат,им имам оставено незнам колку пари на тие во продавницата,сум немал никаков проблем дотогаш со нив или со нешто што сум го купил од кај нив,ги прашав искрено да ми кажат кај најдоја мене да ме заебат со ова масло,во моментот дојде и газдата и им рече врати го маслото и дајте му ново од Liquy Moli so MoS2 и како извинување еден адитив за во горивото поклон,зборот ми беше дека има многу фалш масла ма пазаров,ама одкога го ставив новото масло колата се препороди,многу потивко работи,помалку драстично троше бензин,и во зима пали на прв клуч,го препорачувам ова масло и додека е уште оригинал,ќе го користам него,ако насетам дека има мајмун и во него,баталувам,одам на друго