Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дијамант, Брилијант или Кристал на Благој Ѓорев...проверена варијанта и ефтино е !
Цитат: Sportex на 29 Јули 2011, 13:23:10 pmДијамант, Брилијант или Кристал на Благој Ѓорев...проверена варијанта и ефтино е ! По можност ладно цедено...
Цитат: marsher на 29 Јули 2011, 15:06:29 pmЦитат: Sportex на 29 Јули 2011, 13:23:10 pmДијамант, Брилијант или Кристал на Благој Ѓорев...проверена варијанта и ефтино е ! По можност ладно цедено...+ 1Патлиџани, краставици и сирење ја ќе донесам...ти само ренде земи и тури по една!
За разлика од тотал и остали уља, ликвито е поевтино, 1500 ден 5 литра така да ќе те послушан Џиџи
ja si lupam vo seatot Repsol i toa od Autofilter go kupuvam arno mi se gleda
Читам овде цени марки на масло а дали е за вашиот мотор добро никој не знае (или оној кој ви го продава рекала казала „их маслово е направено за твојот мотор“) дали некој знае кој сертификати ги бара неговиот мотор кој од потребните адитиви во маслото се потрбни и дали има доволно ЗДДП или цинк и фосфор или дали на моторот му е потребно да има поваќе молибден .Јас вака купувам масмо дури и понекогаш во еднада од моите две коли мепжшам минерално и полу синтетичко за да добијам она што ми треба.