Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
I malive servivcinja pocnaa da rabotat promena samo so nivno maslo, sto ti e biznis.Sakaks posteno da platis za rabotna raka ama site sakaat da se ugradat vo marzata od masloto.Bar da imaat toa sto jas trosam.Nekoe info koj menja doneseno ulje na poteg centrar/gjorce.
Цитат: Charlie на 19 Април 2024, 12:28:32 pmШто е разлика меѓу овие две масла? Јас го користам првото али гледам сега ново пакување, пошо второво е поефтино мора да има некоја разлика или само што пишува фулсинтетик на првото(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalkако сликите не се илустративни тогаш вака на прва што можам да забележам е дека едното претпоставувам поскапото е 5l додека другото е 4l
Што е разлика меѓу овие две масла? Јас го користам првото али гледам сега ново пакување, пошо второво е поефтино мора да има некоја разлика или само што пишува фулсинтетик на првото(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
@Charlie siguren si deka ti treba bas castrol 5w30 ACEA-A5?
На мотори (кинески,питбајк машина 4 брзини без квачило) дали може да се става автомобилско масло?Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk