Има...На мојот незнам, можда и тоа има, ама не сум проверил...А и онака е стар веке...Има 5 години и преку 14 000 окинувања, а станува збор за идиотче како што реков...
Многу сум у план да си земам слр-че, уште од дамна, и замалку ке го земев да не се оженев...Па после таман се спремив и ми се роди малиот...И сеа пак се спремам, ама морам да ја средам куќата за да има кај да сме на раат
Пааааа....за некоја година или две можда ке се олабавам па ке вложам у нешто посериозно...Си сака стакло после телото...Иначе со СЛР со кит објектив можеш само даунгрејд да направиш и од идиот...Со идиот можеш да направиш милион пути подобри фотики него со слр со кит објектив...Од кит објективите еден од 100 се погаѓа како што треба да е...Никонот имаат подобри китови него канонот, а ја пошто повеќе тегнам накај канон, не планирам да си кинам живци после без стакленце..
Евентуално ако си го менувам идиотчево, пак ке го сменам за Канон и тоа Ѕ95 или Ѕ100...
Друго не гледам и не се замарам...Едноставно во моментот според мене тоа е најдобро "идиотче".
@zero
Фала
Белград од Калемегдан...