Јас не те терам ти да мислиш како мене и да имаш исто мислење како мене, ниту па мислам дека моето мислење има повеќе значење од твоето ниту било чие.
Но, тотално ја промашуваш поентата и уште наврелдиво се однесуваш и пробуваш да бидеш надмен и да потенцираш дека ние што критикуваме одредени работи уствари врска немаме и дека лупаме глупости од епски размери. Ок. Воспитувањето од дома доаѓа.
Значи: Никој не тврди дека БМВ избегале од возачкото уживање затоа што вовеле FWD. Туку избегале од возачкото уживање. (точка). Воведувањето на FWD, е само доказ дека бегаат во друга насока, за мене и повеќето кои што мислат дека патот, возилото и самите они како возачи, се една симбиотична целина, кога ќе седнат да возат чисто ради возење. Ако може да ме разбереш...
Особа А: Сака да има бемве за да фати женска и да врти BMW клучеви у кафич. Го боли мур за FWD или RWD и како „лежи“ и дали има технологија за стаза итн.
Особа Б: Сака E46 M3 CSL, затоа што морници му лазат по грб кога ќе седне и ќе ја стартува машината.
BMW се повеќе сака да се допадне на особа А отколку на особа Б, наместо обратно како што беше порано.