Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: edonos на 18 Август 2011, 00:42:16 amдаре што викаш,да ги тркаме колите.? ке биде интресно..Едо то голче имаш ?? што моторче има ? немој да ми кажеш некој ГТИ само ејј
даре што викаш,да ги тркаме колите.? ке биде интресно..
Цитат: DareBmw на 18 Август 2011, 01:06:35 amЦитат: edonos на 18 Август 2011, 00:42:16 amдаре што викаш,да ги тркаме колите.? ке биде интресно..Едо то голче имаш ?? што моторче има ? немој да ми кажеш некој ГТИ само ејј Ееееее дете дете...
Блиску е до ГТИ 2.3 петцилиндраш, 150тина коња.
Јагуарот као недвижнина го сметаме сеуште Има некој огромен квар на моторот, edonos не може делови да обезбеди...
Денес колата ја гледаше плинар , и кажа дека сите црева се во ред со плинот , што значи од некое друго место искача мирисот .
Цитат: DareBmw на 18 Август 2011, 02:16:48 amДенес колата ја гледаше плинар , и кажа дека сите црева се во ред со плинот , што значи од некое друго место искача мирисот .Рече со фланша ти е плинот а? Ауспух...Провери од грана до лонец. Најчесто флекс цревото страда ако се` останато е ок. + наштелувај го плинот, веројатно богата смеша...
Цитат: Carrier166 на 18 Август 2011, 03:13:47 amЦитат: DareBmw на 18 Август 2011, 02:16:48 amДенес колата ја гледаше плинар , и кажа дека сите црева се во ред со плинот , што значи од некое друго место искача мирисот .Рече со фланша ти е плинот а? Ауспух...Провери од грана до лонец. Најчесто флекс цревото страда ако се` останато е ок. + наштелувај го плинот, веројатно богата смеша...На местото каде што ти пушта плин (ако ти пушта) ќе има фатено како каменец, така би требало да приметиш дека пушта. Утре ќе сликам кај мене што пушташе на едно место и ќе видиш.
Цитат: chlink на 18 Август 2011, 03:25:29 amЦитат: Carrier166 на 18 Август 2011, 03:13:47 amЦитат: DareBmw на 18 Август 2011, 02:16:48 amДенес колата ја гледаше плинар , и кажа дека сите црева се во ред со плинот , што значи од некое друго место искача мирисот .Рече со фланша ти е плинот а? Ауспух...Провери од грана до лонец. Најчесто флекс цревото страда ако се` останато е ок. + наштелувај го плинот, веројатно богата смеша...На местото каде што ти пушта плин (ако ти пушта) ќе има фатено како каменец, така би требало да приметиш дека пушта. Утре ќе сликам кај мене што пушташе на едно место и ќе видиш.Или види земи, со сунгерче и сапуница испитај сам... на сите споеви, помини не е тешко
со голфчето ке се ставиме бе братче,онака за заебанција..јагуарот фатил рѓа таму кај мојсо, 2.5 месеци се ебава таму и уште нема напредок..на крај краева нека остане таму кој го ебе ако ја земе некој уште подобро за мене..
Цитат: edonos на 18 Август 2011, 12:53:00 pmсо голфчето ке се ставиме бе братче,онака за заебанција..јагуарот фатил рѓа таму кај мојсо, 2.5 месеци се ебава таму и уште нема напредок..на крај краева нека остане таму кој го ебе ако ја земе некој уште подобро за мене..Го продаваш ?? ако го даваш кажи ми .