Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Искрено на BMW-то му требаат само сет солидни бандажи.
Даре зимај некој 17ки одма ! има едни BBS RS ефтини ептен.... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: DareBmw на 28 Јули 2011, 18:21:09 pmЦитат: Cuore Sportivo на 28 Јули 2011, 18:11:00 pmДаре кога ќе се тркаме ? Кој више ќе потроши од бензинска до бензинска Хахаха кога сакаш , колку троши лепотицата твоја Ако ја возиш според проспект, МУШКИ, троши околу 20 - 22.
Цитат: Cuore Sportivo на 28 Јули 2011, 18:11:00 pmДаре кога ќе се тркаме ? Кој више ќе потроши од бензинска до бензинска Хахаха кога сакаш , колку троши лепотицата твоја
Даре кога ќе се тркаме ? Кој више ќе потроши од бензинска до бензинска
Јас не би ги затемнувал штоповите, ниту горниот дел ниту цели.Или остави ги како што се сега, или со бели жмигавци (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Воопшто, ова горе супер ми изгледа, и бандажи и без многу џиџи миџи
Цитат: Banzai на 28 Јули 2011, 19:23:50 pmЈас не би ги затемнувал штоповите, ниту горниот дел ниту цели.Или остави ги како што се сега, или со бели жмигавци (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Воопшто, ова горе супер ми изгледа, и бандажи и без многу џиџи миџи +1
Цитат: kirilsbmw на 28 Јули 2011, 21:34:05 pmДаре зимај некој 17ки одма ! има едни BBS RS ефтини ептен.... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ти изгледа не возиш по нашиве улици. Има да го преебе бенџо после месец дена.
Цитат: kirilsbmw на 21 Јули 2011, 16:21:12 pmи у потписот ли згреши ,на БМВ сите мотори со 6 цилиндри им се во линија, а во V имаат V8 i V12 Одма преправам сум се збунил ама не е битно еве има некој што се повеќе разбираат од мене во мотористика па ќе ме поправат
и у потписот ли згреши ,на БМВ сите мотори со 6 цилиндри им се во линија, а во V имаат V8 i V12
Цитат: DareBmw на 21 Јули 2011, 16:24:23 pmЦитат: kirilsbmw на 21 Јули 2011, 16:21:12 pmи у потписот ли згреши ,на БМВ сите мотори со 6 цилиндри им се во линија, а во V имаат V8 i V12 Одма преправам сум се збунил ама не е битно еве има некој што се повеќе разбираат од мене во мотористика па ќе ме поправат Ај ја као алфиста да се умешам ако смеам (со закаснување), пошто го забораивте најбољиот V мотор од BMW - V10 5l 507hp при 7750 в/мин. што за жал го имаше само во М5 Е60 и M6 и во некој од џипоине.. незнам кој x5... и веќе не го вградуваат во нови модели (Best engine 2006- godina)
Бензиска, мој најбољи друг!