Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
GPS свеЦка работа.
Да да, без GPS сигурно ќе изгубев уште 4-5 саати во снаоѓање, и уште 100-200 км плус ќе поминев до сега...А и супер е со предупредувањето за speed cameras.
Да не (пу пу, не дај Боже) ти стигне поздрав дома у плико, дека треба да плаќаш казна... На еден бивши колега, му стигна дома казна, за брзо возење, што го фатиле на камера, у Шпанија...
Цитат: velestrumf на 09 Август 2011, 00:42:38 amДа не (пу пу, не дај Боже) ти стигне поздрав дома у плико, дека треба да плаќаш казна... На еден бивши колега, му стигна дома казна, за брзо возење, што го фатиле на камера, у Шпанија... А што ги ебам, дека ќе им платам, нека дојдат да ме затворат. Мене ме фатија на 2 пуни како претицувам камион, ги пцуев како да сум некој ненормален, највеќе ги погои муабетот дека сите пари заштедени сум ги дал заодморов и сега како некој гејови сакаат и плус да ми земат. Врти сучи ме пуштија.
Не за грција, за Западна Европа А и на пут од 1500+ км сигурно нема просечна брзина да ми биде 200, особено кога идам на одмор.