ZilePunto утре идам кај тој човекот што ми го препорача, да видам како ќе се покаже. Вака на телефон звучеше интересно, вика ако не ти провртува ламелата уште, не му се секирај многу, гази ја Да видиме што услуга ќе понуди во живо...
Вака кога ке отидеш таму барај го Аце газдата не Гојко тој малку лев е знае да се занесува со цени. Кој и да е таму не е толку битно кажи му ме прати жика со зеленето пунто кец од Хром. Јас 6 години одам таму и сум презадоволен. Само јави му се денес да ти каже кое време утре да дојдеш зашто знае да има гужва па да окапеш цел ден. И има мајстор исто се вика Аце тој малку подобро работи од другиот. Па пиши што си направил
Му се јавив вчера на Аце, го најдов бројот на reklama5, и ми рече дека имал 2 сервиси, кај стара телевизија и некаде кај Шајка. Мислеше дека сме од СК па почна да си објаснува. И денеска бев во СК, вика стариот ај да идеме до стара телевизија да видиме што е како е... Му вртевме саат и пол на 2та броја, никаде го немаше. Прашавме луѓе што седат тука, пак ништо. Сеа понеделник опет идам на преглед па пак ќе го бараме, ми понуди 130 еура ламела, али не рече со монтажа... Исто така ми рече дека имал 145ка за растурање, па може да ја начекам со клима и да се снабдам и со тоа.
Во секој случај, ќе се слушнам со човекот пак, ќе се видам и ќе кажам дека си ме упатил ти кај него, се разбира ако збориме за истиот човек.