Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 994561 пати)

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг:
« Одговори #2115 на: 12 Октомври 2015, 18:56:28 pm »
Grcite valjda..

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #2116 на: 13 Октомври 2015, 23:02:33 pm »
Пред 2- 3 недели бев да мијам колата кај таа пералната што е кај нова железничка пред кривиот мостзошто требаше да земам еден човек од автобуска а колата беше гнаса. Ај што се влечеше тој 1 саат да ја измие, дојдов во 9:50 ја зема одма, ја мие, ја мие, ја мие, ја мие, и уште ја мие, дојде 10:55 а требаше во 11 на автобуска да бидам. Му викам дај крпа и си бришев заедно со него за побрзо. Барем асално да ја измиеше... Не памтам последен пат кога ја измиле полошо.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
« Одговори #2117 на: 14 Октомври 2015, 17:34:11 pm »
Абе глеам има некоја мобилна перална? Доаѓаат двајца со Тојота Корола, на паркинг...и со суво перење, генераторче со правосмулката и ја средуваат колата на паркинг.

http://marketkonekt.com/macedonia/automobiles-motorcycles/services/eco-gentleman-mobilno-i-suvo-perenje-na-vozila/Whf.htm

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #2118 на: 15 Октомври 2015, 04:28:32 am »
Абе глеам има некоја мобилна перална? Доаѓаат двајца со Тојота Корола, на паркинг...и со суво перење, генераторче со правосмулката и ја средуваат колата на паркинг.

http://marketkonekt.com/macedonia/automobiles-motorcycles/services/eco-gentleman-mobilno-i-suvo-perenje-na-vozila/Whf.htm
ova prv i edinstven pat go imam videno vo belgrad vo trgovski centar.
samo sto dojdov od skopje,parkirak,kolata lom.doagja tip so krpa i spray bottle i prasuva'sakate perenje nadvorsno?'
mu prlativ,mi kaza kade im e kako office ako ima poplaki.zavrsiv rabota vo trgovskiot,se simnuvam,kolata isprana.kako za nesto sto se slucuva dur si brkas rabota,super e da ne gubis vreme cekajki.ako nema asalen car wash normalno vo ramkite na objektot.
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #2119 на: 15 Октомври 2015, 07:38:02 am »

Еден пријател ми го препорача ова како квалитетно, али нити сум пробал, нити пак сум имал потреба да го пробам. Бушав ми е на 3 минути од дома.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #2120 на: 15 Октомври 2015, 08:27:00 am »
Идеја на место!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2121 на: 15 Октомври 2015, 10:37:01 am »
e ова е баш во контекст на насловот... ПЕРАЛНА НИЗ СКОПЈЕ...  :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Lazarus

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 536
  • drive it like you stole it!
« Одговори #2122 на: 15 Октомври 2015, 21:28:48 pm »
Ова со мобилната перална е одлично замислено, особено за оние кои немаат време и можност да седат во перална. Ги следам дечкиве на фејсбук и слушнав добри коментари. Баш ќе ги пробам и ќе пренесам искуство.

Отсутен EcoGentleman

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
« Одговори #2123 на: 16 Октомври 2015, 01:13:52 am »
Дечки здраво и од мене. Јас добив инфо од Ваши членови дека сте ме спомнале за убаво па викам штом е така ред е да се пријавам, да кренам два прста за збор. Пред се фала на сите и за се убаво што кажавте за Eco Gentleman - Прв сервис за СУВО и МОБИЛНО одржување на хигиена на автомобили а секако постои расположение и за конструктивни критики и добронамерни совети. Нешто повеќе за нас има на ФБ на www.fb.com/EcoGentlemanMK.
Стојам на располагање за одговор на секакви прашања.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #2124 на: 16 Октомври 2015, 06:57:16 am »
Пушти за клабери попуст како прав џентлмен :D

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7124
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #2125 на: 16 Октомври 2015, 07:10:11 am »
Интересно ова, пушти видео како оди процедурата. Ме интересира дали има можност да се оштети бојата на колата од овој тип на чистење.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
« Одговори #2126 на: 16 Октомври 2015, 14:18:07 pm »
Дечки здраво и од мене. Јас добив инфо од Ваши членови дека сте ме спомнале за убаво па викам штом е така ред е да се пријавам, да кренам два прста за збор. Пред се фала на сите и за се убаво што кажавте за Eco Gentleman - Прв сервис за СУВО и МОБИЛНО одржување на хигиена на автомобили а секако постои расположение и за конструктивни критики и добронамерни совети. Нешто повеќе за нас има на ФБ на www.fb.com/EcoGentlemanMK.
Стојам на располагање за одговор на секакви прашања.

Случајно кај мене пред зграда се погодивте и ме заинтригира ова. Оддамна го имаме коментирано ова со татко ми, бидејќи во Австралија беа честа појава.

Еве сличе како работевте :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2127 на: 17 Октомври 2015, 01:15:58 am »
видеово нема балге везе со тоа што кај нас се нуди од еко џентлмен...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #2128 на: 17 Октомври 2015, 02:18:51 am »
Ова е океј али за внатрешно чистење. Да земеш ти на прљава кола да чистиш и бришеш со крпа на суво па макар и си прскал малку вода со пумпица, ќе му го е*еш мамето на лакот... Или евентуално колата да е перена пред некој ден скоро и да не е многу прљава.
« Последно менување: 17 Октомври 2015, 02:27:26 am Allexxander »

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
« Одговори #2129 на: 17 Октомври 2015, 10:45:10 am »
@ecogentleman, davor ? :D
No turbo, no fun :)