Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Moram da gi pofalam deckite vo peralnata vo Avtokomanda koja se naoga do servisot za perenje tepisi "Nov zivot".Veke 3 pat ja nosam tamu i za 200 denari kolata e isprana cakum pakum odnadvor, usisana vnatre, site plastiki i kozniot enterier pominati so mleko koe mirisa preubavo i sve vnatre sija.Planiram da im zemam 4-5 litri za domasna upotreba, bidejki Sonaxov od 400 denari sisence mi leta kako alva.Saxoto na "gazdaricata" ima nalepnica carclub pozadi.Isto taka ubavo perat so Sonax vo Vero Jumbo, plus rabotat vo Nedela po 21h.
Солидна перална карши Пошта на Ж.Станица. Активна пена, средства за бандаши, гуми, политура внатре, мирис во теписон, кафемат, разни адитиви и средства за чистење. Свака част ..
У шкрипац (колата прљава после одмор, а Бушав на годишен 10 дена.. Дури бев до кај нив да проверам да не работат случајно) морав да ја исперам колата во перална Џамбо на Илинденска. Перењето под-просечно. Неизбришана прашина, надвор пропуштени еден куп места. Оцена 4/10.