Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 894096 пати)

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3226
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #750 на: 24 Септември 2012, 22:09:24 pm »
Јас денес 3 саати пред врата си ја перев колата, сум ја направил стакло! Со 150 денари што ги заштедив ја почастив 6 литри средство за стакла и едно сокче за мене, башка восоче и намачкав и ги освежив гумичките со малце медицински глицерин. Епа подобро од ова здравје ни Оли ни Мили ни Фабрик само да држи топло уште месец дена.
    браво

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #751 на: 25 Септември 2012, 02:20:46 am »
Студент?

Мислам дека цел живот тоа ќе ми претставува задоволство, иначе полу студент полу вработен од се по нешто :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #752 на: 25 Септември 2012, 11:54:01 am »
Јас денес 3 саати пред врата си ја перев колата, сум ја направил стакло! Со 150 денари што ги заштедив ја почастив 6 литри средство за стакла и едно сокче за мене, башка восоче и намачкав и ги освежив гумичките со малце медицински глицерин. Епа подобро од ова здравје ни Оли ни Мили ни Фабрик само да држи топло уште месец дена.

Пак не викаш а..?

Педерска работа..Ме искористи да го возиш јагуарот и ме фрли ко пачавра..;D ;D
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7218
  • French diamond
« Одговори #753 на: 25 Септември 2012, 19:10:17 pm »
momci, zavrsi odmorot na red e hemisko. dajte preporaka ili da idam direktiva vo Prilep :)
Јас мислам дирек кај ТЕ-ЕН да одиш.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #754 на: 25 Септември 2012, 20:04:13 pm »

Пак не викаш а..?

Педерска работа..Ме искористи да го возиш јагуарот и ме фрли ко пачавра..;D ;D

Аеее доста бе, не викнав никој искрено. А што ти го сервисирам јагуарот бе за тоа ќутиш а? У Грчка 150 евра ќе те опнеа!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #755 на: 26 Септември 2012, 13:17:57 pm »
momci, zavrsi odmorot na red e hemisko. dajte preporaka ili da idam direktiva vo Prilep :)
Јас мислам дирек кај ТЕ-ЕН да одиш.
Ete ti go Dame tuka ti e, so ke se akas do kaj te-en ;) ;) ;)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #756 на: 26 Септември 2012, 13:47:51 pm »
А цените исти им се? Има некој контакт од Даме? Локација...?

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #757 на: 26 Септември 2012, 13:57:43 pm »
Pa kolku sto znam tuka negde im se ;D ;D ;D
http://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
http://www.facebook.com/dame.kolevski
UL.TODOR CANGOV 27/21, 91000 Skopje
071209-763
Kontakt samo voj go znam sea za sea, za poveke snaogajte se ;D ;D ;D

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #758 на: 26 Септември 2012, 13:58:43 pm »
Фала!

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #759 на: 05 Октомври 2012, 10:35:51 am »
Околу 1 ќе идам кај Оли Сан, ако сака некој ајде, или нека каже друга перална да идеме да пробаме.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #760 на: 05 Октомври 2012, 16:10:33 pm »
Блиц питање, за во оваа тема...

Спомнати се повеќе добри, многу добри и одлични перални, ама се дешава чат пат, некој да е незадоволен од некоја...

Која перална би ми ја препорачале за КОМПЛЕТНО перење и чистење на колата, и надвор, и внатре, и кај шо се заглавуваат лисја (кај бришачите, лежиште на поклопец за багажник итн итн), која досега се има покажано како најконзистентна во пружањето на своите добри услуги?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #761 на: 05 Октомври 2012, 16:32:17 pm »
Оли Сан

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #762 на: 05 Октомври 2012, 20:20:13 pm »
Денес ја исправ колата у Оли Сан, се изначекав 40 минути и искрено ич не сум задоволен. Првата причина е што сабајлето имав какушки од птици на хауба и не беа како што треба отстранети, значи не е да седеле па да се запчеат ден-два, туку од сабајлето беше посрана хаубата, а втора причина е недоволно обрнато внимание на ентериерот, мрсни флеки од млекото на рачките од вратата кои требаше сам да си ги добришам, воопшто не беше пребришан менувачот и последната работа која што најмногу ме нервира е коа ќе видам дека патосниците у кола ми се мокри, ама апла мокри и тоа на 40 минути чекање и 30 степени темперутра надвор. Ја утнаа овој пат работата кај Оли, а специјално идев до таму.

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #763 на: 05 Октомври 2012, 20:27:14 pm »
Значи имаа право кога викаат дека Оли Сан не е више тоа што бил. Јебига, шта је - ту је, идемо даље за исте паре ;)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #764 на: 05 Октомври 2012, 20:29:26 pm »
Дај уште една шанса...