Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@daro: Ако ви се убацам со мојана кола, од памет ќе се извадите у какво стање е, и многу веројатно дека ќе ја преиначите дејноста на фирмата
А сабајле во 8:00 има ли гужва да се нацртам јас прв. Пошто тешко време да најдам, а колава е ко од Багдадско рели да се вратила
а времево ште е едно погодено за перење, ама ако ја си се тешам со помислата дека ќе ја врне на чисто даро а на мене не ми викаш да те барам коа ќе доаѓам следен пат, страв ти е да не те искарам за радиото хахахах
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Наредно перење на колата,04.09.2012
Оли ми е стандард перална, до сега најзадоволен сум од нив. Најлоша перална според мене во Влае спроти школото Мартин мислам се викаше. Еднаш комплетно не ми ја измиле колата или забораваат багажник да усисаат или да избришат прозори од внатре. Од Вош фабрик не сум презадоволен (еднаш таблицата ми остана меѓу четките)
Цитат: MecheTo на 21 Декември 2011, 21:37:53 pmНаредно перење на колата,04.09.2012 Мора еднаш после станвање на снегот од солта убо да се испери
Само што бев во Оли-Сан, одлично ја испраа колата. Ко што беше мршник пред тоа, не си ја познав