Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Barem sam ke si ja grebes 😁😭 Odma podrugo e 😁😭
Кај има самоуслужна перална низ Аеродром или околината? Вчера перев на самоуслужната на бул. Борис Трајковски до Лукоил, но шмрк врзан на обично црево од чешма има појак притисок од нивниот вап.
Цитат: Silvester на 10 Јуни 2021, 14:23:36 pmКај има самоуслужна перална низ Аеродром или околината? Вчера перев на самоуслужната на бул. Борис Трајковски до Лукоил, но шмрк врзан на обично црево од чешма има појак притисок од нивниот вап.Имаш на булевар Србија - Гала (кај Авионче) shorturl.at/jAN18Имаш Fast and Clean (овде имаш и правосмукалка) shorturl.at/kV157
Цитат: Carpathian Lord на 10 Јуни 2021, 14:26:37 pmЦитат: Silvester на 10 Јуни 2021, 14:23:36 pmКај има самоуслужна перална низ Аеродром или околината? Вчера перев на самоуслужната на бул. Борис Трајковски до Лукоил, но шмрк врзан на обично црево од чешма има појак притисок од нивниот вап.Имаш на булевар Србија - Гала (кај Авионче) shorturl.at/jAN18Имаш Fast and Clean (овде имаш и правосмукалка) shorturl.at/kV157Затворени се сите Гала Ваш што беа на ОКТА, баш прашав тука пред некое време, никој не се изјасни за инсајдерски инфо Ова Fast and Clean, ако е таа на Борис Трајковски, некоја безвеза хемија имаат, ги поминав сите програми, еден куп флеки останаа од водата
@ivanxh што не ќутиш, два три пати се е*авам до онаа услужната накај стаклара од што немам друга поблиску, откога ја затворија онаа Гала на Окта