Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 894084 пати)

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3959
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #225 на: 21 Ноември 2011, 16:57:52 pm »
Само што  бев во Оли-Сан, одлично ја испраа колата. Ко што беше мршник пред тоа, не си ја познав :)
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен daro

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
« Одговори #226 на: 21 Ноември 2011, 22:28:38 pm »
Само што  бев во Оли-Сан, одлично ја испраа колата. Ко што беше мршник пред тоа, не си ја познав :)
nareden pat bolje ke bide isprana :D

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #227 на: 21 Ноември 2011, 22:31:11 pm »
Значи мора и ја да ве сефтосам ... не се трпат више другиве - као на платен список да се кај тебе :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #228 на: 21 Ноември 2011, 23:28:03 pm »
Дај напрајте еден клаберски ден за перење и тука ќе си зимаме бројчиња, да не се маткаме по гужви :)

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #229 на: 23 Ноември 2011, 09:47:11 am »
На толку зборење на пералнава - ОЛИ-, ќе одам да ја пробам и јас, иако малку е далеку од кај мене, ама чим толку ја фалите ќе одам.

Инаку порано на последна 5 ка во Ново лисиче многу убаво ми ја переа колата, ама газдата цело време беше таму, последните два пати катастрофа, и од што бев накурчен идев после и сам со црево си ја доперував.
Значи последна 5ка средната перална НИКАКО.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #230 на: 23 Ноември 2011, 10:36:37 am »
Eee момци, Даро е шефот во пералната кај ОЛИ - САН ;D

Па еве, може и со него, збор два повеке... околу кој и какви средства користат...

И ја, како нaјголем нивен рекламатор тука на форумов, да добијам месечно 2 гратис перења... доживотно :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #231 на: 23 Ноември 2011, 11:10:07 am »
Прв ја имам спомнато пералната во темава, и тоа уште во вториот пост во оваа тема :P
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #232 на: 23 Ноември 2011, 12:12:01 pm »
Да да, си ја спомнал, док бев ја во боровец на скијање...  а од тогаш навака секој ден ја спомнувам ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен daro

• Почетник
  • *
« Одговори #233 на: 24 Ноември 2011, 18:49:13 pm »

Па еве, може и со него, збор два повеке... околу кој и какви средства користат...

И ја, како нaјголем нивен рекламатор тука на форумов, да добијам месечно 2 гратис перења... доживотно :)
abe riki bi dobil 2 perenja gratis u mesecot, ama toa ne e mozno be ni doagas ednas u dva meseci :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #234 на: 24 Ноември 2011, 20:39:50 pm »

abe riki bi dobil 2 perenja gratis u mesecot, ama toa ne e mozno be ni doagas ednas u dva meseci :D

Не јади бурек :)

Јас доагам месечно 2 пати :) а сеа гледаш и не невестава колава ја носам на перење кај вас :)))))

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5659
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #235 на: 26 Ноември 2011, 12:46:41 pm »
Denes vremevo place za perenje.

Jas ke ja nosam kaj DENDE car wash, pa na snimanje klipce ;)....................stay tuned!

Отсутен daro

• Почетник
  • *
« Одговори #236 на: 28 Ноември 2011, 01:06:40 am »
На толку зборење на пералнава - ОЛИ-, ќе одам да ја пробам и јас, иако малку е далеку од кај мене, ама чим толку ја фалите ќе одам.

Инаку порано на последна 5 ка во Ново лисиче многу убаво ми ја переа колата, ама газдата цело време беше таму, последните два пати катастрофа, и од што бев накурчен идев после и сам со црево си ја доперував.
druze samo pisi na forumov eden porano koga ke doagas i so sto kola ke doagas  za da znaeme kakvi merki da prezeme :D ne za drugo da ne gi izbrukame lugeto sto ne falat :D

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #237 на: 30 Ноември 2011, 00:05:19 am »
Оли-сан...без навреди,кај вас перам добри 5-6 месеци константно ама денес ја однесов кај тие новите на илинденска ...имате конкуренција...го делите првото место :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #238 на: 30 Ноември 2011, 07:47:23 am »
чекај бе друже може сега ти ја испрале треба да ги провериш на долги стази....

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #239 на: 30 Ноември 2011, 07:56:04 am »

druze samo pisi na forumov eden porano koga ke doagas i so sto kola ke doagas  za da znaeme kakvi merki da prezeme :D ne za drugo da ne gi izbrukame lugeto sto ne falat :D

Друже, еден рецепт за успех: Све ОПЕЛ што ќе ти дојде - пери ги као за продавање, да светат внатре и надвор - многу чурук луѓе се инаку газдите, маанџии големи и после немаш гајле ;)