Cena??
10 den e 24 sekundi,malku poskapo od gala.
Probaja,ima mnogu golema razlika pozitivna.
e koja e pozitivnata razlika de objasni goli devojki prodavaat zetoni ?
Osven sto e cenata 10 den 24sek sto e drugo razlika
Имаат повеќе Арис ставено во шампонот, и побрзо пожутуваат пластиките на фаровите.
Еве јас ќе споделам искуство од перење во Гала пералните.
Фиестата редовно ја перев или кај Бушавиот во старата перална или во ПСС во Ново Лисиче.
Колата каросериски е солидно сочувана со ситни грепки од паркинзи и врати. Гаражирана цело време, не стои никогаш на сонце.
Почнав да ја перам пред некој месец исклучиво во Гала пералната во Ново Лисиче. После третото перење, на десниот фар почна да ми се јавуваат флеки и почна да заматува.
Перам на Гала со Шампон и плакнам со Осмоза.
Незнам какви средства користат, ама шампонот што го нанесувам во Гала без проблем отстранува brake-dust од бандажи без проблем.
Тоа ми е јасен показател дека Шампонот (или белото нешто што прска додека работи програмот Шампон) е доста агресивен.
Не сум хемиски техничар или хемиски инжињер за да го испитам ова лабараториски, ама ви го пренесувам личното искуство кое што го имам.
Знаејќи во каква анархија и безредие живееме, се сомневам дека некој го заболе тенис да провери што хемии се користат по пералните. Па затоа се сомневам и дека ставаат "чуда" за да зголемат профит.