Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Yamaha на 17 Јули 2019, 01:09:57 amНова самоуслужна авто перална во Скопје,на булевар Борис Трајковски пред бензиската Лукоил(три класи боље од гала) според мене.Se soglasuvam kompletno so napisanoto. Cenata e 10 denari 30sekundi. Prvo ima perenje so aktivna pena na 60stepeni. Trga sve zivo i divo ako znaes so vapot kako da igras. Posle plaknenje, pa vosok pa na kraj se plakne pak so destilirana voda. Ima i pravosmukalka mislam deka e minuta i 20sekundi 10denari. So 150 denari domakinski si ja sreduvash kolata. Ehrle se vika citav na net svetski dosta poznat brend e. Se naogja vo ulickata za nakaj novus. Sredstvata shampon vosok ova ona oni si gi proizveduvaat. Deckoto sto raboti bese mn fer celiot proces mi go objasni ednas koga nemase mn guzva. Sega bev pred 1h red se cekase. Jas sum prezadovolen, edno 5 6 pati sum bil otkako ja otvorija, a vosokot ima takov miris zarazen cel den bi ja vosociral .
Нова самоуслужна авто перална во Скопје,на булевар Борис Трајковски пред бензиската Лукоил(три класи боље од гала) според мене.