Јас не користам производи само од Мафра,мојот однос спрема вас и спрема детаилинг засекогаш ќе остане строго објективен,можам да кажам за нешто што сум го користел и што како квалитетно средство ви го препорачувам,ако забележите во изминатите обраќања на членовите,ќе видите дека сите мои тестови што сум ги правел,сте добиле објективен одговор за квалитетот на истиот.На приватни пораки по тоа прашање ,нека кажат членовите ,дали фаворизирам одреден производ.Немам намера да фаворизирам никој бренд бидеќи мојот професионализам во оваа област е насочен кон квалитет на работата која се добива со користење на квалитетни производи од различни производители.Секогаш се трудам да користам скапи и разновидни производи се со цел за поквалитетна работа.Тие што биле кај мене можат да потврдат со колку и кои производи работам.Со никого си немам нати го ,дај ми го.доколку има штета заедницава од сугестии,искрено објективни и поддржани со тестови,докажани,мислења,слободно може да се затвори мојот профил