Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 894882 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #1425 на: 22 Октомври 2013, 12:12:43 pm »
Тие во ПСС не се.

Затоа реков - има четки и четки. ;)

Eve malce ke zastanam vo odbrana na PSS

PSS- Zajcev rid, ima mnogu kvalitetni cetki i sosema nova germanska Otto Christ peralna. Slikata koja e postirana pogore e od pred 2 god. i mislam deka ponudata ne vazi veke.... Pojdete , videte!
novata peralna e so najdobro dolno mienje sto go ima kaj nas, i koristi strikno Ma-Fra sredstva za mienje

A muabetot "NE, deka cetka e cetka"  demode e veke!

А бе убаво што имаат најсупер четки и автоматика, ама шо праиме со детето што со четка за кречење со дрвена ручка ти ја струга колата пред да ја пуштат на тие автоматските четки колата? Не е само машината и средствата... има нешто и до луѓето... Јас еднаш исправ кола таму пред недела дена, и нема да ми се деси повтоно.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ma-Fra Macedonia

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 122
  • www.carwash.mk
    • Велмар Дооел Скопје
« Одговори #1426 на: 22 Октомври 2013, 12:31:37 pm »
Многу аматерски, штета за производите, изгледа дека се добри. ( Осем она смрадот за мушички што го тураат у Вошфабрик )
Веројатно е поскапо тоа без смрад, па нема есап.
:)
« Последно менување: 22 Октомври 2013, 13:50:31 pm Ma-Fra Macedonia »
Detailing Store www.carwash.mk
Menzerna Macedonia www.menzerna.mk
Ma-Fra Macedonia www.mafra.mk 
https://www.facebook.com/mafra.macedonia

Отсутен Ma-Fra Macedonia

• Јуниор
  • **
  • www.carwash.mk
    • Велмар Дооел Скопје
« Одговори #1427 на: 22 Октомври 2013, 12:32:50 pm »
Тие во ПСС не се.

PSS- Zajcev rid, ima mnogu kvalitetni cetki i sosema nova germanska Otto Christ peralna. Slikata koja e postirana pogore e od pred 2 god. i mislam deka ponudata ne vazi veke.... Pojdete , videte!
novata peralna e so najdobro dolno mienje sto go ima kaj nas, i koristi strikno Ma-Fra sredstva za mienje

A muabetot "NE, deka cetka e cetka"  demode e veke!

А бе убаво што имаат најсупер четки и автоматика, ама шо праиме со детето што со четка за кречење со дрвена ручка ти ја струга колата пред да ја пуштат на тие автоматските четки колата? Не е само машината и средствата... има нешто и до луѓето... Јас еднаш исправ кола таму пред недела дена, и нема да ми се деси повтоно.
Izvini ne se mesham vo politikata na PSS
Jas samo informirav... a kako perat i so sto,  toa ostanuva na niv :)
Inace mozes slobodno da im kazes deka sakas samo na mashina
« Последно менување: 22 Октомври 2013, 13:49:05 pm Ma-Fra Macedonia »

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
« Одговори #1428 на: 22 Октомври 2013, 12:37:15 pm »
Јас не користам производи само од Мафра,мојот однос спрема вас и спрема детаилинг засекогаш ќе остане строго објективен,можам да кажам за нешто што сум го користел и што како квалитетно средство ви го препорачувам,ако забележите во изминатите обраќања на членовите,ќе видите дека сите мои тестови што сум ги правел,сте добиле објективен одговор за квалитетот на истиот.На приватни пораки по тоа прашање ,нека кажат членовите ,дали фаворизирам одреден производ.Немам намера да фаворизирам никој бренд бидеќи мојот професионализам во оваа област е насочен кон квалитет на работата која се добива со користење на квалитетни производи од различни производители.Секогаш се трудам да користам скапи и разновидни производи се со цел за поквалитетна работа.Тие што биле кај мене можат да потврдат со колку и кои производи работам.Со никого си немам нати го ,дај ми го.доколку има штета заедницава од сугестии,искрено објективни и поддржани со тестови,докажани,мислења,слободно може да се затвори мојот профил

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1429 на: 22 Октомври 2013, 15:44:24 pm »
Тие во ПСС не се.

Jas samo informirav... a kako perat i so sto,  toa ostanuva na niv :)
Тоа зошто застана малце на нивна страна ;) Па одма да ти кажам дека не е само техника у прашање туку и менаџмент со истата :) Јас немам ништо против автоматизирани системи за перење и често користам такви. Во нормална автопералана одам само кога нема гужва и имам 30-тина минути за тошење.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Ma-Fra Macedonia

• Јуниор
  • **
  • www.carwash.mk
    • Велмар Дооел Скопје
« Одговори #1430 на: 22 Октомври 2013, 16:37:01 pm »
Тие во ПСС не се.

Jas samo informirav... a kako perat i so sto,  toa ostanuva na niv :)
Тоа зошто застана малце на нивна страна ;) Па одма да ти кажам дека не е само техника у прашање туку и менаџмент со истата :) Јас немам ништо против автоматизирани системи за перење и често користам такви. Во нормална автопералана одам само кога нема гужва и имам 30-тина минути за тошење.
100% Се слагам со тебе! слободно, земи си за право следен пат да им кажеш...
поздрав

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
« Одговори #1431 на: 22 Октомври 2013, 17:00:46 pm »
PSS ne raboti privatno, samo ako si niven clen?!

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #1432 на: 22 Октомври 2013, 18:59:04 pm »
Мислам дека немаш проблем и без членство да си ја испереш колата. Јас ја искористив можноста на регистрација кога бев да ја протнам низ четки..

Отсутен Lo17

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 229
« Одговори #1433 на: 22 Октомври 2013, 19:01:28 pm »
Eden moj prijatel vratile so obrazlozenie deka nema clenarina, ni teknicki napraeno kaj niv. Amaterska rabota pffff

Отсутен nacalnik2

• Почетник
  • *
  • Пораки: 46
« Одговори #1434 на: 26 Октомври 2013, 20:26:16 pm »
Гледам ја си го имате нати го дај ми го :) Ако си прошол кај Даре, со неговото знаење и критериум, не гледам ни една причина зошто не би прошол кај останатите клупски другари.

Имам неколку прашања.
1. Каде можат да се купат производите на Ма-Фра ?

2. Дали Вошфабрик ги користи сите Ваши средства ? Ако да, дали средството што е за мушички кои по потреба се нанесува на предница и шофершајбна постои без мирис, или со помал мирис ?

3. Дали размислуваш за зголемување на присатноста на КарКлуб, со посебна тема/реклама/дружење на настани ?

4. Дали размислуваш за презентации на производот, каде ние на лице место би се увериле во производите ?

5. Дали во Скопје има ликови како ТЕ-ЕН кои користат твои производи?

6. Кои перални на релација од Карпош 1 до Ѓорче користат твои производи, секако без нивни финти, или ајде, кажи ми 3 топ перални по твое кои користат твој производ.

7. Дали постојат помали пакувања ?

Kaj mene vo peralna vo Vlae gi koristam site proizvodi na MA-FRA mozes da se uveris vo kvalitetot koga sakas.
Pzdrav za MAFRA i dobre dojde na forumov.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1435 на: 26 Октомври 2013, 20:32:35 pm »
Уште да кажеше која е твојата перална и каде се наоѓа..

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #1436 на: 26 Октомври 2013, 20:33:25 pm »
Koja перална во Влае?

ЕДИТ: Класниот беше побрз ... :)

Отсутен nacalnik2

• Почетник
  • *
« Одговори #1437 на: 26 Октомври 2013, 20:38:45 pm »
Na posledna 8 kaj skoloto vo Vlae Avto peralna BUBE :)

Отсутен nacalnik2

• Почетник
  • *
« Одговори #1438 на: 26 Октомври 2013, 20:43:44 pm »
Уште да кажеше која е твојата перална и каде се наоѓа..
BTW pred nekoj den pomina pred peralna kaj mene mislam deka bese vcera popladne ako ne se lazam :)

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1439 на: 26 Октомври 2013, 21:14:22 pm »
Во Влае живеам, ништо чудно. :)