Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 991679 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #1005 на: 21 Јануари 2013, 12:02:18 pm »
Макпетрол бензинската кај што е салонот на Хонда, кај Борис Трајковски салата и Воена болница, на Илинденска :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 270
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1006 на: 21 Јануари 2013, 12:29:51 pm »
Макпетрол бензинската кај што е салонот на Хонда, кај Борис Трајковски салата и Воена болница, на Илинденска :)
Значи тоа би му тошло на тазе проширувањето на илинденска... Мислам дека сватив за која бензиска станува збор :D ке ја посетам деновиве, благодарам!

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6221
« Одговори #1007 на: 21 Јануари 2013, 12:32:13 pm »
само што се вратив од кај мили,добро ја скоцкаа и заборави да ми ги издува ретровизорите па мораше да му напоменам

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #1008 на: 21 Јануари 2013, 12:39:31 pm »
Ова комшиско ми е ама не сум бил. Чим го фалите, ќе ги посетам следен пат.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #1009 на: 21 Јануари 2013, 12:45:22 pm »
Значи тоа би му тошло на тазе проширувањето на илинденска... Мислам дека сватив за која бензиска станува збор :D ке ја посетам деновиве, благодарам!

Уште да не сфатеше, ти набројав 10 ствари според кои може да се ориентираш. А и само една бензинска е на Илинденска ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1010 на: 21 Јануари 2013, 12:52:41 pm »

Уште да не сфатеше, ти набројав 10 ствари според кои може да се ориентираш. А и само една бензинска е на Илинденска ;)

Да да па доволно беше само да кажеше на илинденска на бензиската макпетрол :D

проаѓам тамо секој работен ден..

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1465
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #1011 на: 21 Јануари 2013, 18:49:00 pm »
Одамна е Кисел и тамо со перална. Него, дал и овие момци што работат во оваа перална, оставаат леп запотен мирисен траг во возилото ?
Денес проверуев притисок на гуми на бензиската, цела река вода идеше према илинденска од пералната, тамн да испрскаш тазе перена кола.....
А и досадни муабети тера кисел, стварно досадни.....

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #1012 на: 21 Јануари 2013, 20:28:49 pm »
Трујат на кисело перачите :D

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #1013 на: 21 Јануари 2013, 21:54:49 pm »
Одамна е Кисел и тамо со перална. Него, дал и овие момци што работат во оваа перална, оставаат леп запотен мирисен траг во возилото ?
Денес проверуев притисок на гуми на бензиската, цела река вода идеше према илинденска од пералната, тамн да испрскаш тазе перена кола.....
Кај мене немаат оставено никаков мирисен траг, за разлика од таа кај Пнеуматик, тука се подобри и побрзи, двајца внатре, еден ја пере од надвор и двајца ја бришат.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
« Одговори #1014 на: 22 Јануари 2013, 12:38:31 pm »
Вчера испрана во перална една каррши влезот на т.ц Буњаковец... незнам како се вика пералната ,бев со другарче,он ми ги фалеше,ама убаво си завршија работа... 200 денари отидоа ама за убава работа :D
Фиат Типо

Отсутен shajka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 172
« Одговори #1015 на: 23 Јануари 2013, 14:53:26 pm »
Незнам ама кога ќе видам како некое Ауди или Мерцедес го поминува со четка ми се крева коса. За 200 денари ако е, да немаат сунѓер не е баш добро.
А тие запотените се менуваат на месечна база незнам како перат квалитетно.
Таму не носам кола иако ми е пред нос. 

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1016 на: 24 Јануари 2013, 02:10:11 am »
Вчера отидов на перење кола кај мене во комшии, вчера и НИКАД ВИШЕ!
Бев во „Воулис“ до новата бензиска ОКТА на 3та македонска бригада...
Прво не ми ги испраа убаво бандажите, потоа со бришењето на водата оставија траги прлјави низ целата кола па дома морав да ја пребришувам пак!
Внатре не се потрудија скоро ич, само правосмукалка и ТОЛКУ... нели во наше време ги пребришуваа и вратите и од внатре ?
Така да... од мене имаат Чиста 2ка од можни 10 оцени... би било 1ца ако ми беше за нијанса подалеку ;D

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #1017 на: 24 Јануари 2013, 02:14:38 am »
ги пребришуваат секако,само на времево на никој не му се пере кола,па затоа сите забушаваат што според мене е нормално

Отсутен BEST

• Јуниор
  • **
  • BMW 330D facelift
« Одговори #1018 на: 24 Јануари 2013, 02:37:41 am »
ги пребришуваат секако,само на времево на никој не му се пере кола,па затоа сите забушаваат што според мене е нормално

баш и не се согласувам со тебе...
денес беше 10+ степени надвор бар во периодот кога ја перев колата...

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9214
« Одговори #1019 на: 24 Јануари 2013, 02:39:27 am »
па и на +10 степени да киснеш во ладна вода и не е баш најпријатно чувство