Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја знам кај да најдеш ефтин 1.4 боксер со 90 коња фабрички... Ако сакаш пиши.
Симо мора малце да зачини секаде со Алфа
Абе момци знам ама ајде каде да се најдат такви мотори , затоа овие ги има на секој чекор ако знаеш ако се расипе па кајда најдеш нов кавлитетен дел па ова па она а ја останати тјунинг работи остави пати по овие мотори.
Цитат: ViksaSk на 12 Мај 2012, 19:07:58 pmСимо мора малце да зачини секаде со Алфа Честа модификација во Европа на бубиве е со алфин боксер мотор. Не е до мене (демек..) Цитат: mrmut на 12 Мај 2012, 19:35:58 pmАбе момци знам ама ајде каде да се најдат такви мотори , затоа овие ги има на секој чекор ако знаеш ако се расипе па кајда најдеш нов кавлитетен дел па ова па она а ја останати тјунинг работи остави пати по овие мотори.Мрки, само како опција ги наведов, а и полесно се наоѓаат од Субару мотори
http://www.rjes.com/html/bellhousing_installation_infor.htmlБујрум...
Иииии опасна буба бе Мрмут мора да о јадеш или ништо
da subaru motor ima imam gleano klipcinja na telefon drugarce mi pustase korne...
Цитат: DARK MK1 GTI на 15 Мај 2012, 17:49:42 pmda subaru motor ima imam gleano klipcinja na telefon drugarce mi pustase korne...Да не знаеш кој го спремаше Бубаруто? Кај кој мајстор...