Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мислам дека добро ке му легнат, ипак од сликиве што го имам видено, комарецот ти е потемна нијанса и мислам дека ке го отворат малце, на лик ке добиеш "поголем" бандаж кој излегува од кола ... Можеби е лудо мислење, ама мислам дека ке биде прав JDM со беливе бандажи...
Немој многу многу да се курчиш кога поминуваш накај Ленинова..
Топ,со здравје да ги тркалаш!
PERFEKTNO!!! ama stvarno.
Уште прв пат кога го видов паркирано кај ЈБТ пред неколку години, па до ден денес си викам што му фали на количево. Ете што му фалело, ТОП, ќе заплачам од шО е убаво
Одлично изгледа, не бев во право што мислев дека нема да му стојат бели.
Најбољи бандаш икад направен, само него би го турил на Алфичето.
@kimi: ќе ти го даам да го повозиш, само ти изрази желба
Та даммм.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Куоре имаш во темата за Бандажи едни 4х100, белите Нино ги ќари С16 факинг прекрасно дојде ! Поубав избор на бандаж мислам нема !Со здравје да ги тркалаш
Цитат: S16 на 08 Јуни 2012, 22:01:34 pm@kimi: ќе ти го даам да го повозиш, само ти изрази желба На недела дена да го повозам Иначе ја уште кога го видов за прв пат изразив, беше прилично актуелен муабетот за продажба и некој ме истрола, да сум извадел пари ако сум сакал да го купам, пошо само така можам да го пробам
Фантастиш!
И сега, за колку се продава?