Автор Тема: VOLVO V70 шифоњер бр.2  (Прочитано 27309 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43718
  • Il Moderatore
Одг: VOLVO V70 шифоњер бр.2
« Одговори #60 на: 23 Септември 2013, 13:27:19 pm »
Шо колку, сега има плакар и сплана соба. Може комотно да се пресели со фамилијата долу на паркинг... ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7476
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #61 на: 23 Септември 2013, 16:32:17 pm »
може да го рента за клецање ;D

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #62 на: 23 Септември 2013, 17:06:22 pm »
Онак, комшијава пред некој саат го довлечка с60-чето од шведска, 2002 2.4 170кс 5так, колата е перфекција ! пасатот и бмв е39 вода да му носат.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #63 на: 23 Септември 2013, 17:28:27 pm »
Онак, автоматик или рачен е мењачот на втората V70?

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #64 на: 23 Септември 2013, 22:26:51 pm »
аутоматик... за среќа...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #65 на: 23 Септември 2013, 22:29:56 pm »
Онак, комшијава пред некој саат го довлечка с60-чето од шведска, 2002 2.4 170кс 5так, колата е перфекција ! пасатот и бмв е39 вода да му носат.

одамна јас викам дека светото тројство е само извикано и дека можат само напрсток да им бидат на волво... не сум ни луд, ни глуп што зедов второ волво... наспроти тврдењата околу мене скапо било за одржување, немало делови, држ ме мајко се испосрав... има делови и се чека максимум 24 часа за да ги добиеш од грција... а и не ми требаат, пошто не се расипува.. НЕ СЕ РАСИПУВА БРЕ... не ти откажува, не те остава на улица, нетреба да бараш шлеп служба... да има уста Ш1, па да ја отвори и да почне да зборува шт се преживеало... има тоа мемоари да се пушуваат од по  100-200 тома.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3068
Одг: Re: Одг: VOLVO V70 шифоњер бр.2
« Одговори #66 на: 23 Септември 2013, 22:51:49 pm »
има делови и се чека максимум 24 часа за да ги добиеш од грција...

Ima covek so nosi, firma nekoja ili?

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #67 на: 24 Септември 2013, 14:49:30 pm »
Во шо е толку подобро Волвото од БМВ-то Е39 да речеме.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
« Одговори #68 на: 24 Септември 2013, 15:06:31 pm »

одамна јас викам дека светото тројство е само извикано и дека можат само напрсток да им бидат на волво... не сум ни луд, ни глуп што зедов второ волво... наспроти тврдењата околу мене скапо било за одржување, немало делови, држ ме мајко се испосрав... има делови и се чека максимум 24 часа за да ги добиеш од грција... а и не ми требаат, пошто не се расипува.. НЕ СЕ РАСИПУВА БРЕ... не ти откажува, не те остава на улица, нетреба да бараш шлеп служба... да има уста Ш1, па да ја отвори и да почне да зборува шт се преживеало... има тоа мемоари да се пушуваат од по  100-200 тома.... :)
Odma vidov deka si moj covek,
Znaci ne sum bil samo jas so duplikat koli, ednostavno ako ti se pogodi brendot ne menjaj.
Vreme e ONAK da se preimenuva vo VOLVISTA.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
Одг: Re: VOLVO V70 шифоњер бр.2
« Одговори #69 на: 24 Септември 2013, 15:55:27 pm »
Денеска возев вакво со 2.5 т дизел, прав брод

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13932
« Одговори #70 на: 24 Септември 2013, 19:14:50 pm »
Абе...2 зеде?...Абе не си нормален еј ;D :D :D :D

Создравје да си го возиш!  ;D 8)

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #71 на: 25 Септември 2013, 00:52:05 am »
Незнам, посвежо поново ми изгледа,доста удобно е внатре, поготово шоферско место маската мењачот се е на дофат, свртено исто како кај бмв, ама некако досадно е како модел е39, милиони ги има не дека е полошо, и волвово далеку поубаво изгледа од блиску во живо него на слики.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #72 на: 25 Септември 2013, 02:17:34 am »
Абе...2 зеде?...Абе не си нормален еј ;D :D :D :D

Создравје да си го возиш!  ;D 8)

да... добив понуда што не се одбива... понуда каква што вакво во ваква состојба во бугарија на бугарски таблици би го купил... а згора на тоа дупликат... абе брат блилзнак еј... како можеше вака да се погоди незнам, ама ете, гледал горниот...

Денеска возев вакво со 2.5 т дизел, прав брод

црвеното со тетовски таблици го возеше? 2.5 дизел V70 е едно и само тоа... освен ако не донеле уште некое у меѓувреме, а јас не сум упознат со таа дешавка :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #73 на: 25 Септември 2013, 02:28:09 am »

пред се, се работи за вкусови... тој момент да не го заборавиме. но според мене а приметувам дека се повеќе има такви (и тоа ме радува) покрај комодитетите што ги пиша дасауто, ке додадам и вожњата е даалеку по мека, а сепак по одсечна и прецизна од било кое бмв со слично па и поново годиште... волво има некој свој посебен шмек. јас кога го купив Ш1 не ни сонував дека набрзо после тоа више нема да размислувам која кола да ја купувам, туку кое волво да го купувам... се она што сум го возел претходно, сите позитивни мисли за било кој бренд и модел на возила, сите искуства од сите мои и на пријатели возила.. се тоа падна у вода, зашто почнав да возам нешто што досега не сум возел и добив таков успех во комодитет каков што ниедно возило не ми пружил.
претходно со било кое возило, после извозени максимум 250-300 км се осеќав заморен. со ова, кога ке стигнев на крајната дестинација, и од 500 км извозени во еден здив, не осеќав никаков замор ни психички ни физички. спремен си ОДМА да се фатиш за работата за која си возел толку многу, па макар тоа било и идење на плажа ОДМА...

незнам како поинаку да ти опишам што се чуствува при возење на ова возило, освен да се организираме некад да повозиш малку, па можеби и ке сватиш или доживееш... еве дури и од гојдо (за мене не очекувано од љубител на мазда) најави дека типува за следно возило да му е волво ХС70 тоа е исто како ова, само верзија како градски теренец.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1837
« Одговори #74 на: 25 Септември 2013, 10:33:40 am »
Создравје да си го возиш и долго да те служи :)