Yarre ova se privremeni bandasi dodeka da se napravat tie sto se izmisleni za nego
Standard suspenzija ovaa kola nema nikogas da dobie, poradi faktot deka ova mi e kola koga sakam malku da se izduvam i da mi se kaci adrenalin
Od druga strana, sekogas mozam da go dignam na standard nivo i da nema nikakva razlika od standard model.
Ova e standard gti samo sto ima 17" bandasi. Izgledot na mojot golf kje bide identicen samo so 15" bbs rm 7J

vekje se vo proces na sklopuvanje, smeneti standard venci od 0.5 na 1" sto kje gi napravi 7J namesto 6.5 kako sto se fabricki

Zamislata mi e recisi ostvarena. Mi falat uste par sitnici koi gi cekam da mi stignat za da go dobie originalniot gti izgled. Edinstveno nesto sto nema da bide kako originalot se sedistata, koi ponataka kje bidat smeneti so street kadi zatoa sto negovite sedista se nepodnoslivi za sedenje na pogolema brzina.
Vo plan mi e uste eden skroz standard ali prvo treba da se najde soliden primerok poso nesakam da pominuvam pak niz istata faza na krpenje i nervozi so majstori