Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Не, не, не беше насочено кон "156" ката на гОЈДЕ, Мене ова ми е најружна кола после и30
Јас чекам да излезе ова па да прогласам најружно ауто евр мејд.
Не е тоа 159-ка. Тоа е новата Џулија!
Без конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: stig на 23 Септември 2011, 19:21:02 pmСпортажов некни имав прилика да го разгледам одблиску, не дека спаѓа во најгрди ама искрено не е ни убав не би го купил па ако сака и 10 000 евра да е. Инаку правите купивачи за него би биле некои градски фраери кои што сакаат да се курчат со голем SUV инаку не е ни така голем.И ја му виkам така на Спортекс
Спортажов некни имав прилика да го разгледам одблиску, не дека спаѓа во најгрди ама искрено не е ни убав не би го купил па ако сака и 10 000 евра да е. Инаку правите купивачи за него би биле некои градски фраери кои што сакаат да се курчат со голем SUV инаку не е ни така голем.
Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија
Цитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 21:09:39 pm Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија Се слагам! Џулија е дефинитивно погрда. Штом ќе се појави нејзниот „пу јазк, орук“ дизајн ќе нема конкуреницја во наредни 20 години.