Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: gOJDO на 15 Ноември 2011, 21:27:02 pmЦитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 21:09:39 pm Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија Се слагам! Џулија е дефинитивно погрда. Штом ќе се појави нејзниот „пу јазк, орук“ дизајн ќе нема конкуреницја во наредни 20 години. Италијанците се одсекогаш number 1 за дизајн во цел свет
Цитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 21:09:39 pm Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија Се слагам! Џулија е дефинитивно погрда. Штом ќе се појави нејзниот „пу јазк, орук“ дизајн ќе нема конкуреницја во наредни 20 години.
Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија
Без конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 21:46:08 pmЦитат: gOJDO на 15 Ноември 2011, 21:27:02 pmЦитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 21:09:39 pm Цитат: Cuore Sportivo на 15 Ноември 2011, 15:31:26 pmБез конкуренција(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Од што е грда кучиња не ја лаат, па камо ли да се споредува со новата џулија Се слагам! Џулија е дефинитивно погрда. Штом ќе се појави нејзниот „пу јазк, орук“ дизајн ќе нема конкуреницја во наредни 20 години. Италијанците се одсекогаш number 1 за дизајн во цел свет Затоа тој шtо ја дизајнираше коцката на Куоре се самоуби после една година...!
Кога ја гледам на душичкава ми доаѓа да повратам
Мене ми е баш супер маздава, незнам дали од инат ја грдосувате или стварно така мислите
Прееска на разминување, Џипче Нисан (не знам кој модел) позицијата мислам му стои на Крилата како на старите бубу жмигавците... ХАОС !
Цитат: Romeo на 15 Ноември 2011, 23:21:32 pmКога ја гледам на душичкава ми доаѓа да повратам Од кога донесоа две три во Велес ја со кесе за повраќање излегувам надвор, да не видам некоја случајно.
Дени, тоа е дабл кил со хед шат.Куоре пе*ер што не ја сака грдата тројка!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Јас чекам да излезе ова па да прогласам најружно ауто евр мејд.
Цитат: Cuore Sportivo на 23 Септември 2011, 23:21:32 pmЦитат: stig на 23 Септември 2011, 19:21:02 pmСпортажов некни имав прилика да го разгледам одблиску, не дека спаѓа во најгрди ама искрено не е ни убав не би го купил па ако сака и 10 000 евра да е. Инаку правите купивачи за него би биле некои градски фраери кои што сакаат да се курчат со голем SUV инаку не е ни така голем.И ја му виkам така на Спортекс Каква врска има Спортекс со Спортаж овен сличностите во името?BTW...Не знам дали е курчење да возиш кола шо троши 15 литра бензин и Литар масло на 100 км или што троши 6 литра дизел? А...што велите вие за оваа работа?
Цитат: stig на 23 Септември 2011, 19:21:02 pmСпортажов некни имав прилика да го разгледам одблиску, не дека спаѓа во најгрди ама искрено не е ни убав не би го купил па ако сака и 10 000 евра да е. Инаку правите купивачи за него би биле некои градски фраери кои што сакаат да се курчат со голем SUV инаку не е ни така голем.И ја му виkам така на Спортекс
Спортажов некни имав прилика да го разгледам одблиску, не дека спаѓа во најгрди ама искрено не е ни убав не би го купил па ако сака и 10 000 евра да е. Инаку правите купивачи за него би биле некои градски фраери кои што сакаат да се курчат со голем SUV инаку не е ни така голем.