Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Site novi Toyoti.Od IQ, Aygo, Auris, Avensis...Dizajn bez identitet.
Гледам ретко кој го видел пасатот во живо. Ај ќе ве освежам за некое време.
Цитат: Deni на 24 Јуни 2011, 12:01:54 pmГледам ретко кој го видел пасатот во живо. Ај ќе ве освежам за некое време.Што ќе освежуеш, мириса пасатов на земја (nhf ) BTW, го имам видено во живо. можда Џетата нова е за нијанса поружна од пасатов, ама јака конкуренција држат кај европскиве аута Еве признавам (пошто пак ќе кажеш дека од инает гомна јадам) и новата ланчиа ипсилон е грда до смрт...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Дени, ова е концепт. Џета-та изгледа доста различно во живо.
Цитат: zeroSignal на 24 Јуни 2011, 14:08:12 pmДени, ова е концепт. Џета-та изгледа доста различно во живо.Кај мене на семафори вчера вака изгледаше само со 4 врати.
Цитат: Deni на 24 Јуни 2011, 14:10:28 pmЦитат: zeroSignal на 24 Јуни 2011, 14:08:12 pmДени, ова е концепт. Џета-та изгледа доста различно во живо.Кај мене на семафори вчера вака изгледаше само со 4 врати. Мене па баш ми се свига овој концепт на Џета со 2/3 врати... Веома лепо ауто