Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Што знам.. не ми изгледа воопшто лошо, а уште помалку грдо. Не сум наклонет кон америчките брендови, но Viper одсекогаш ми изгледал ѕверски! А внатрешноста е 2 класи подобра од стариот! g[/img]
Амери немаат осет за традиција, пошто им е апстрактен поим... Ипак постојат само ~300 години...
Подобро од било кое ново Ферари во секој случај
Секој респект за 458-цата ама грда е како пес
...и да не ви почнам за Калифорнијата...
За новиот Viper само хаубата не ми се допаѓа...горе долу добро е...Подобро од било кое ново Ферари во секој случај...или Пежо Секој респект за 458-цата ама грда е како пес...и да не ви почнам за Калифорнијата...
Цитат: velestrumf на 25 Април 2012, 23:57:22 pmАмери немаат осет за традиција, пошто им е апстрактен поим... Ипак постојат само ~300 години... Ova za vo legendarni ili za vo Vicovi i smeski?
Цитат: Carpathian Lord на 26 Април 2012, 00:34:12 amЗа новиот Viper само хаубата не ми се допаѓа...горе долу добро е...Подобро од било кое ново Ферари во секој случај...или Пежо Секој респект за 458-цата ама грда е како пес...и да не ви почнам за Калифорнијата...Дека е подобро од пежо се согласувам.
Цитат: Carpathian Lord на 26 Април 2012, 00:34:12 amПодобро од било кое ново Ферари во секој случајA? :OЦитат: Carpathian Lord на 26 Април 2012, 00:34:12 amСекој респект за 458-цата ама грда е како песА??? :OЦитат: Carpathian Lord на 26 Април 2012, 00:34:12 am...и да не ви почнам за Калифорнијата...За ова си во право ..