Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Dzo sto vikas da praime za polovo moe, biva li da se plesne nekoj proektor so 55w ili poise vati ksenon ako najdam? Za mene SITE ama bas site ovie se SOVRSENI taka da, najeftinite ke svrsat ultra mnogu rabota.
Цитат: Deni на 04 Јануари 2012, 17:47:18 pmDzo sto vikas da praime za polovo moe, biva li da se plesne nekoj proektor so 55w ili poise vati ksenon ako najdam? Za mene SITE ama bas site ovie se SOVRSENI taka da, najeftinite ke svrsat ultra mnogu rabota. МојТ бе дени .. 55вати немаш потреба во проектор .. Плус, за да користиш 55вати ,потребно е квалитетен ОЕМ прокетор и Квалитетни Сијалици ОЕМ исто ... Што цената ке ти ја порасне сигурно дупло, а продобивка ке имаш според мене не толку значајна за парите ....
Шо да објаснам кога не се мои Баш правевме муабет со Џо и ми објасниЛеќите се биксенон,па во рефлекторот за долго светло ке може да се стави Лед светло за Daylights Леќите+капаците за нив+би ксенон 5000к=230 еура ми ги понуди Џо
Цитат: Deni на 04 Јануари 2012, 13:20:31 pmDobri reflektori se isto kako i proektori. Ima i fabricki ksenoni so reflektor.Точно. Рено Лагуна 2. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Dobri reflektori se isto kako i proektori. Ima i fabricki ksenoni so reflektor.
Која фирма произведува најбољи ксенон китови до 3000 денари, порачани и доставени од e-bay?Воедно, и Симо да го прашам колку келвини е неговиот фабрички ксенон, дали 4300к или 5000к?