Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 49
Цитат: Diesel на 07 Септември 2013, 19:10:16 pmАко е стандард фабрички, јас не би го менувал. Баш оди со лајсната на вратата над прагот, како и предната маска.Според твоја логика, да беа жолти ќе одеа со бојата на каросеријата?
Ако е стандард фабрички, јас не би го менувал. Баш оди со лајсната на вратата над прагот, како и предната маска.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Се те разбирам, и во право си.Јас само си го кажав моето мислење - штом ја нарачал вака, сигурно видел што нарачува и му се допаѓа. Плус, јас сум таков - нешто ако е така stock, фабрички - ќе направам се да го задржам такво што е можно повеќе време. Не би чепкал фабрика што склопила, освен ако не морам (читај: поради дефект).
Со здравје да се вози, али бандажов мењање под итно!
Одличен избор,претпоставувам дека ова е тест возилото од Аутомотив.Каталошката цена му е перверзно висока ама верувам дека сте постигнале убава цена.Како и да е,убаво количе,многу опрема,одлично штедливо моторче со старт стоп технологија.Со здравје да се вози!