Автор Тема: Картинг - Борис Трајковски - Рекорд 0.41.180  (Прочитано 28271 пати)

Отсутен Kalimero Nema Pravda

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 219
  • Racing is state of mind
Одг: Картинг
« Одговори #30 на: 20 Јуни 2011, 14:17:45 pm »
Абе ако сакате ке влезам со кола и ке возам ебем му матер :) без пари има возење :)

хахахаха HAIL RUKIRULZ
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #31 на: 20 Јуни 2011, 14:44:57 pm »
Абе ако сакате ке влезам со кола и ке возам ебем му матер :) без пари има возење :)

хахахаха HAIL RUKIRULZ

Док се правеше стазата влегов, и еднаш со веспа ја возев стазата :)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
« Одговори #32 на: 20 Јуни 2011, 22:34:50 pm »
Goleeema blagodarnost do Osmoca8 i Falanga. Ne sum losa uste pomalku kleta,ama glasna sum ne samo na forum :-)  tuku i na Vero :D

Cuore sportivo: STOJaNEEEEEEEEEEEEE :P
« Последно менување: 20 Јуни 2011, 22:37:22 pm eli428 »
Брзината и совршенството не одат заедно :)

• Јуниор
  • **
« Одговори #33 на: 21 Јуни 2011, 01:05:17 am »
Goleeema blagodarnost do Osmoca8 i Falanga. Ne sum losa uste pomalku kleta,ama glasna sum ne samo na forum :-)  tuku i na Vero :D

Cuore sportivo: STOJaNEEEEEEEEEEEEE :P

гласна си викаш а ? :D а ја па сум мн брз и неуморливо константен :D
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life, I have been doing it all my life and it stands out above everything else.
Ayrton Senna

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
« Одговори #34 на: 21 Јуни 2011, 11:04:22 am »

[/quote]

[/quote]

Brzinata ne e problem - brzo trcam na dolgi pateki :P a konstantnosta i kontinuitetot veruvaj deka se vistinskite epiteti vo mojot profil :) :D :P

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #35 на: 21 Јуни 2011, 11:09:29 am »
кonstantnosta i kontinuitetot veruvaj deka se vistinskite epiteti vo mojot profil :) :D :P
Оф мори мајко зошто си ме родила. Значи континуирано и константно ќе те гледаме на форумов а? ;D ;D

• Јуниор
  • **
« Одговори #36 на: 21 Јуни 2011, 12:56:46 pm »

[/quote]

Brzinata ne e problem - brzo trcam na dolgi pateki :P a konstantnosta i kontinuitetot veruvaj deka se vistinskite epiteti vo mojot profil :) :D :P
[/quote]

Не сумњам дека си брза и претпоставувам ради таа брзина кога ке бидеш пред мене ја ке земам замав одзади со помош на "DR" а ти во тој момент можеш многу да пиштиш и да си гласна обидувајки се да ме задржиш позади :D А финалниот потег ке биде попрскување со "нитрото" кое ке искочи од мојата/моите долга/и цефка/и :D а потоа постои опасност да заспиеш на волан ... :D 
Ayrton Senna

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10967
  • 430i
« Одговори #37 на: 21 Јуни 2011, 12:59:01 pm »
Аман бе, толку интересно било на картинг..

• Јуниор
  • **
« Одговори #38 на: 21 Јуни 2011, 13:25:40 pm »

"Karting was the purest driving experience - Ayrton Senna"
Ayrton Senna

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #39 на: 21 Јуни 2011, 13:28:39 pm »

[/quote]

Не сумњам дека си брза и претпоставувам ради таа брзина кога ке бидеш пред мене ја ке земам замав одзади со помош на "DR" а ти во тој момент можеш многу да пиштиш и да си гласна обидувајки се да ме задржиш позади :D А финалниот потег ке биде попрскување со "нитрото" кое ке искочи од мојата/моите долга/и цефка/и :D а потоа постои опасност да заспиеш на волан ... :D 
[/quote]

Ако го прочита ова Ели, а ќе го прочита, има да ти ја исече цевката со бонсек.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #40 на: 21 Јуни 2011, 13:32:01 pm »

Абе театар се лугево... задни пут коа возевме се пуштивме 6 луге :) и ја бев прв, а сите позади еден на друг од стазата си фрлаат камчиња :)))) а дека јас прв, уживав :)

• Јуниор
  • **
« Одговори #41 на: 21 Јуни 2011, 13:36:01 pm »
Ако го прочита ова Ели, а ќе го прочита, има да ти ја исече цевката со бонсек.
[/quote]

Само сакав малце да се нашалам а и се надевам Ели прифаќа шали или едно пак извинување :D  
Ayrton Senna

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
Одг: Картинг - Борис Трајковски
« Одговори #42 на: 22 Јуни 2011, 10:49:06 am »

[/quote]

[/quote]

Uf, Uf, Uf,
Jak na jazik slab na delo!!!

Znaev deka ke zabegas vo toj pravec, ama znam i deka ke padnes vo bezdnata pred tebe bidejki ogranicen ti e pogledot na 2cm od tvojot nos.

G****ta sto stotuku gi izede bi sakala povtorno da gi izedes vo zivo ako imas m**a.

P.S : A cefkata podvrzisija i stavi si ja vo dzep, da ne ti ja presecam, pa ti da pistis kako kastriran evnuh...

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
« Одговори #43 на: 22 Јуни 2011, 10:50:26 am »
Zero nemoj da si izbrisal ni moment od temava, gi evidentiram natrapnicite :)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #44 на: 22 Јуни 2011, 10:58:05 am »
Му реков јас...и го снајде тоа што го снајде.