гласна си викаш а ? а ја па сум мн брз и неуморливо константен
Brzinata ne e problem - brzo trcam na dolgi pateki a konstantnosta i kontinuitetot veruvaj deka se vistinskite epiteti vo mojot profil
Не сумњам дека си брза и претпоставувам ради таа брзина кога ке бидеш пред мене ја ке земам замав одзади со помош на "DR" а ти во тој момент можеш многу да пиштиш и да си гласна обидувајки се да ме задржиш позади
А финалниот потег ке биде попрскување со "нитрото" кое ке искочи од мојата/моите долга/и цефка/и
а потоа постои опасност да заспиеш на волан ...
[/quote]
Uf, Uf, Uf,
Jak na jazik slab na delo!!!
Znaev deka ke zabegas vo toj pravec, ama znam i deka ke padnes vo bezdnata pred tebe bidejki ogranicen ti e pogledot na 2cm od tvojot nos.
G****ta sto stotuku gi izede bi sakala povtorno da gi izedes vo zivo ako imas m**a.
P.S : A cefkata podvrzisija i stavi si ja vo dzep, da ne ti ja presecam, pa ti da pistis kako kastriran evnuh...
[/quote]
хахахахаха ги обожавам кога се нервозни
Немој да се навредиш, не мислам ништо лошо само мала шала
и ради тоа се надевам ке примиш мое извинување. И да не го прифатиш доволно сум доблесен за да кажам извини!
ПС. Ти не знаеше ништо и многу избувнуваш. Како турбо на 1000 коњски мотор што доведува до нагло извртување
За тоа дали сум јак на дело или само на зборови можам само да ти кажам да не судиш на човек кој не го ни познаваш. Инаку не знаев дека бараш дела
Друга работа мојот поглед колку е ограничен ти не би можела да разбереш, бидејки се граничи со неограниченост.
Евидентирај Eli428 тука сум.
Извини али беше мала шала која беше мноооооооогу лошо прифатена
нема да се повтори пред се бидејки не наликува на мене