Можеби единствената кола која би ја купил на ново, и која си ги вреди парите. Ми ја враќа надежта во купување на ново возило. Браво за Форд.
-Моторот е савршенство. Можеби 1.0 125 да е бољи заради 6те брзини, па да стане савршенство без мане. Како си потегнува на ниски, одлично. Делува побрзо од 2.0 120кс во Маздата, а таа има повеќе торк. Страшно, страшно добар мотор. Ова во Фиеста и не ми треба СТ. Нема потреба.
-Нема темпомат, ова е недозволиво. Значи мора да се достави.
-Има УСБ влез во основна опрема, многу битно.
-Нема задни електрични прозорци, треба да се достават.
-Колку е тивка колата, а кога има звук - звукот воопшто не е косиличарски. Како 2500цц мотор звучи. Браво. Си спие.
-Нема премногу место, сепак е фокус продолжен 2+2 сосе багажник е реална количина на место.
-Мислам дека има мултилинк, во сите изведби.
-Изгледа одлично.
-Цената е како да купуваш кола на старо користена 2 години - СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА РЕАЛНА ЦЕНА КОНЕЧНО ВО МАКЕДОНИЈА.
-Кожен волан, и менувач. Сосема културно.
-Многу удобни предни седишта во основно ниво.
-Ниско поставена самата кола. Малку потсеќа на постарите возила, кога излегуваш асфалтот ти е многу блиску. Браво за ова.
-Малку ружни потпирачи за глава на предни седишта. Јас би ги преслекол тие шипките со црно или би ги офарбал. Штознам некако да не се гледаат.
-И дизелот е тука некаде со цена за поголеми километражи.
-Уште да имаше фар со лупа, за да му збрчам ксенон по најкратка постапка и колава иде директ во гаража.
-WOW.