Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Миле Џонтра на 07 Декември 2014, 00:23:29 am„Аууу види и го Кунташон на цуцава“, или пак „Да и го збрцам Кунташот испод Клиторисот“Патем, сите државни фирми на времето правеле воени орудија. Рено правеле тенкови, BMW правеле авионски мотори, Опел и Мајбах правеле мотори за тенкови, стартер мотори, мотори за куполи, Шкода правеле локомотиви... а кутрите енглези ништо не можеле да направат. Тек се освестиле на крајот на војната па Ролс ројс правеле авиони и оклопни транспортери.Neznam od koga Reno stanala drzavna sopstvenost potocno mue odzemena na sopstvenikot I osnovac demek zaradi sorabotka so nacistite poso koga bila Francija pod Germanska okupacija vo prostoriite na fabrikata se proizveduvalo oruzje ili vozila za potrebite na germanskata vojska.Sega pred edna - dve nedeli citav nekade deka vnucite na osnovacot si ja baraat nazad sopstvenosta I takvi sl. raboti...A Bmw kolku so znam nikogas ne bilo vo drzavna sopstvenost.
„Аууу види и го Кунташон на цуцава“, или пак „Да и го збрцам Кунташот испод Клиторисот“Патем, сите државни фирми на времето правеле воени орудија. Рено правеле тенкови, BMW правеле авионски мотори, Опел и Мајбах правеле мотори за тенкови, стартер мотори, мотори за куполи, Шкода правеле локомотиви... а кутрите енглези ништо не можеле да направат. Тек се освестиле на крајот на војната па Ролс ројс правеле авиони и оклопни транспортери.
Има, Хитлер се возел во Голф IX, само нас ќе ни` го претсават во 2017-та
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
На Citroen BX рачната кочница е на предните тркала.