Автор Тема: Убави места во Македонија  (Прочитано 116117 пати)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Одг: Убави места во Македонија
« Одговори #180 на: 26 Март 2017, 16:21:20 pm »
Иако имаат свеж крап и пастрмка не знаат како да ја спремат рибата. Сум бил многу пати и единстевно нешто што им вреди во последно време е плескавицата. Се останато вклучувајќи ја и услугата е просечно или под просек. Газдата на ресторанот вложува многу ама персоналот никако да му се погоди.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
« Одговори #181 на: 26 Март 2017, 17:25:53 pm »
Куварот треба да му се погоди.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5175
  • Пиши лаже
« Одговори #182 на: 26 Март 2017, 23:39:37 pm »
Бев денес јас таму. Местото ме бендиса доста, храната ми беше добра истотака. За риба не сум љубител, додека пак скарата беше одлична, со мал исклучок на шарската плескавица која не ми беше нај нај.
Баш е екстра за уживање во природа местото. Пицеријата Селект ке ја имам на ум кога ке одам натаму нареден пат, ти благодарам Дибидус.
А за услугата, да, треба да си најдат подобри келнери. Првиот само што стасавме ни заборави кафе и сок за еден од другариве, додека пак другиот беше добар. :))
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен howitz

• Редовен
  • Пораки: 2273
« Одговори #183 на: 27 Март 2017, 09:49:26 am »
Подобро е во воденица во Паланка отколку исфорсираното Гиновци.
За вкусови не се расправа, по нив се плука.

Отсутен Mikroos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
« Одговори #184 на: 07 Април 2017, 14:49:32 pm »
Кој избор е подобар за во Хотел Салида - Прилеп? тој хотелот на излезе од градот што е или пак тој на другата локација?

Отсутен stavrov

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 514
« Одговори #185 на: 08 Април 2017, 10:15:21 am »
Некој да предложи добар ресторан во Дојран?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #186 на: 08 Април 2017, 10:26:44 am »
Фук Так ..

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
« Одговори #187 на: 08 Април 2017, 10:27:30 am »
Токму така.

Отсутен Mihail

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 187
« Одговори #188 на: 04 Мај 2017, 15:19:47 pm »
Секаква препорака за Воденица 3 во Крива Паланка. Услуга културна и брза и знае препорака да даде(за мах 25 мин добиваш што и да нарачаш тука се подразбира и главното јадење),  храна  обилна и вкусно спремена (кога ќе ви каже келнерот дека нешто е големо и обилно, слушајте го стварно е така), амбиент одличен !

Далеку подобаар избор во однос на Етно село, Гиновци , Визијана (тие ми текнуваат од тој предел)

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #189 на: 04 Мај 2017, 15:30:23 pm »
Во Паланка се крка во Чупино Брдо.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8964
« Одговори #190 на: 04 Мај 2017, 16:53:18 pm »
абе супер се ама дури стигнепш до Паланка, еден пат, едни дупки, еден асфалт кефои

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #191 на: 04 Мај 2017, 17:02:49 pm »
Ќе ти се одјаде ...

Присутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5175
  • Пиши лаже
« Одговори #192 на: 04 Мај 2017, 17:38:14 pm »
Се токмам за брзо да одам Воденицата 3 или пак Бела Вода, само да се управи времево... Бил некој Бела Вода?
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #193 на: 04 Мај 2017, 17:55:13 pm »
Секаква препорака за Воденица 3 во Крива Паланка. Услуга културна и брза и знае препорака да даде(за мах 25 мин добиваш што и да нарачаш тука се подразбира и главното јадење),  храна  обилна и вкусно спремена (кога ќе ви каже келнерот дека нешто е големо и обилно, слушајте го стварно е така), амбиент одличен !

Далеку подобаар избор во однос на Етно село, Гиновци , Визијана (тие ми текнуваат од тој предел)

По мене Воденица е дефинитивно најдобриот избор во Источна Македонија во однос на амбиент, услуга, квалитет па и квантитет. Поблиските етно ресторани како: Гиновци, Ранч, Етно Село и Визијана парираат еднствено во амбиент, секој од нив си има свој шмек, за сето останато не се ни блиску до Воденица.

абе супер се ама дури стигнепш до Паланка, еден пат, едни дупки, еден асфалт кефои

Нај крш пат во цела МК.

Се токмам за брзо да одам Воденицата 3 или пак Бела Вода, само да се управи времево... Бил некој Бела Вода?

Ако тоа брзо е во Недела и се одлучиш за Воденица, внатре ќе сум во салата, роденден на малата спремаме, побарај ме  (Аце) ќе пиеме по некоја жта.
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #194 на: 04 Мај 2017, 20:23:26 pm »
Боше бела вода е одлично, пред 2 дена бев пак, ако одиш викенд да си закажеш маса или таму ќе почекаш да се ослободи, зависи кое време ќе отидете, оно претходниот викенд мај беше затоа гужва, сега до летото има шанса да биде раат малку,

инаку бев и на бел камен на плачковица, одкај радовиш се оди и убаво место, слики покасно.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.