Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 805333 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #540 на: 20 Октомври 2011, 20:20:06 pm »
Ах бе.....
Кога дојдов јас на форумов,карклаб беше едно друштво во кое немаше тролови,караници,вреѓање и такви глупости...со еден збор весело беше,а види сега во што прерасна :'(..тролови колку сакаш,непотребни мислења,препукувања,вреѓања,карања и ОТ-клолку сакаш..... :'( :'(

Јас мислам дека на форумов има голема слободам,мора да се реагира малку построго!
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
« Одговори #541 на: 20 Октомври 2011, 20:36:35 pm »
+100

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #542 на: 21 Октомври 2011, 00:21:43 am »
Ах бе.....
Кога дојдов јас на форумов,карклаб беше едно друштво во кое немаше тролови,караници,вреѓање и такви глупости...со еден збор весело беше,а види сега во што прерасна :'(..тролови колку сакаш,непотребни мислења,препукувања,вреѓања,карања и ОТ-клолку сакаш..... :'( :'(

Јас мислам дека на форумов има голема слободам,мора да се реагира малку построго!
Ееееее тоа беа времиња...

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
« Одговори #543 на: 21 Октомври 2011, 12:14:33 pm »
А за Мики Маус..

Другар тебе татко ти требал да те издрка а не да сврши кај мајка ти..Ти си тотален промашај во светов..

Те нема повеќе од 2 месеци на форумов и си даваш право на себе да навредуваш и да кажуваш свои вистини..?

Нели покрај бришење на постов треба да следи бан?

Или кажете, ако не се служите со банови, да почнам да пцујам, па вие само бришете си.

Ако сакате форумот да ви фукнционира, ако сакате луѓето да ви платат, тогаш ви требаат и банови за вакви јавни настапи на форум.

Тоа што некој не може да си контролира емоции си е негова работа.

Фала и поздрав.

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #544 на: 21 Октомври 2011, 12:22:27 pm »
Мики,зашто ти е толку интересно да реолаш и да се караш по форумот ???
Биди реален не се карај..БИДИ КЛАБЕР А НЕ ТРОЛ!       ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #545 на: 21 Октомври 2011, 12:23:45 pm »
Мики,зашто ти е толку интересно да реолаш и да се караш по форумот ???
Биди реален не се карај..БИДИ КЛАБЕР!

Ако имаш нешто да ми кажиш, кажи ми по ПП.
Ако сакаш пцуј, карај.
Јавно на форум не.
Конкретно за тебе, ова е тема за забелешки. Не за разговор.

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #546 на: 21 Октомври 2011, 13:46:57 pm »
Мики, за волја на вистината и/или иронијата, ситуациите со исфорсирана напнатост и тензија, експоненцијално пораснаа со твоето појавување на форумов. Дали е случајност или не, не знам, ти види.

Само објективно ќе кажам дека од 77 пораки, колку што имаш во моментов кога го пишувам ова, исклучително е низок процентот на пораки во кои си почнал/реплицирал муабет со нормален, цивилизиран тон.

Не е ова наменето да биде некаков напад врз тебе, и твојата дигитална персона (пошто во живо не би знаел каков си), туку едноставно објективно согледување на нештата.

Препорачливо би било бар малце од малце да си го смениш пристапот и начинот на комуникација.

Поздрав.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #547 на: 21 Октомври 2011, 14:13:07 pm »
И толку?
А одговор на прашањето?
Па секој на секого може да му смета. Нели форумот е каде можеш да си кажеш твое мислење?
Па можеби и мене ми смета твоето мислење? Можеби ми смета мислењето на Зеро? Можеби ми смета мислењето на ЛП?
Читаш ли што напишал погоре?
Какво е тоа објективно согледување на нештата во кое оправдуваш таков израз?
Значи слично нешто како овие на власт сега што се. Виновен, не виновен, камерите, лисиците на рака, притвор 60 дена.
И не ми одговоривте на прашањето. Значи не следува бан за таква постапка?

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7240
« Одговори #548 на: 21 Октомври 2011, 14:20:00 pm »
Имам чувство дека секој кој поседува одредено нешто, било да е телефон, кола, кондом или музичка гитара, слепо го брани својот избор, во страв да не биде исмеан ако каже дека погрешил во својот избор ...

Му се восхитувам на скромноста на Џиџи, кој јавно си рече дека згрешил со изборот на моторот на својата кола...
Имал свои причини заради кои избрал 1.4 мотор ...

Јас ја направив истата грешка со првата своја кола, имав средношколски мерак за ГТЦ, и првите 9.000 Е што ги заработав во мојот живот, ги дадов, и не жалам ...
Со тек на време сфатив дека ми треба појака кола...
Не барав баш турбо бензинец, ама сите ја знаете приказната со среќен крај, наречена Edition 30...  

Еден апел до карклуберите, бидете стрпливи, провокатори од секогаш ке има, гледаат само како да им помине денот ...

Еден од нив тука на форумот, преку своите субјективни мислења, ги провоцира сите по ред, знаејки што ке биде во блиска иднина ...
Некогаш е тешко да се воздржите, ама ако го храните тролот, само поголем ке биде ...

Криво ми е што форумов од мирно пријателско место почна да преминува во место во кое секој брани свој став, а откако ке биде доволно испровоциран, помина на лични навреди и закани ...

Уште кога ке видам тема Honda VS Opel, знам што се збори без да ја отворам, со секоја чест на квалитетните постови кои се исклучок ...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #549 на: 21 Октомври 2011, 14:28:20 pm »
Убаво напишано Томи :) Од прва до последна реченица.

Игнорирање е права ствар.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #550 на: 21 Октомври 2011, 14:32:10 pm »
Прво мислам дека ТОЈ дечкото не исмева сите со самиот аватар и потпис, не знам како некој може да го свати озбилно па и да комуницира со него.

Се геда од 1000 км дека е трол и не знам што правите муабет со такви луѓе.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #551 на: 21 Октомври 2011, 14:33:14 pm »
Темата за Hyundai i30 е затворена и избришана. Враќање нема.

Порака до сите членови кои дискутираа во таа тема: Не наседнувајте на провокации. Со теми како тие се руши угледот и духот на форумот, и фрла сенка на сите позитивни работи кои сме ги направиле до сега, заедно.

Порака до Мики Маус и Лоши Патишта: Еве ви јавна опомена за арогантното, надмено и несоодветно однесување. Ако не сте приметиле, вие сте двајцата што правите најмогу тензија на форумот. Велештрумф најдобро кажа - „Мики, за волја на вистината и/или иронијата, ситуациите со исфорсирана напнатост и тензија, експоненцијално пораснаа со твоето појавување на форумов. Дали е случајност или не, не знам, ти види.“

Кога неколку различни членови (пред некој ден беа 4, сега се 10+, од кои што ниеден не е Дени, кој вие толку милувате да го провоцирате и спомнувате во секоја можна ситуација), ми ги пријавуваат вашите пораки за несоодветно однесување, можеби е време да се препрашате дали можеби вие грешите нешто. Не со нешто друго, туку со вашето арогантно јас-знам-све однесување. Сметајте го ова за сериозна опомена која доаѓа од сите модератори, не само од мене.

До сите членови на форумот: Немојте да не натерате да стегаме многу повеќе.

Поздрав и имајте прекрасен сончев ден.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #552 на: 22 Октомври 2011, 12:49:28 pm »

Зашто напредните опции, односно кратенките за турање слика, видео, линк, мењање на фонтови и слично се појавува само кога сакаш да измениш порака ?

Дали е само кај мена вака и дали може да се среди ?

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #553 на: 22 Октомври 2011, 13:12:38 pm »
Јас кога пишувам ако одам на „Прегледај“ ги добивам тие опции
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #554 на: 22 Октомври 2011, 13:28:16 pm »
Доле е брз одговор, а над него кај што има ОДГОВОР, тоа тие е уствари напредниот или оваа втората слика...значи долното користи сиго само за брзо реплицирање, а ако сакаш со слики и се остало, тогаш го имаш тоа одговор :)