Единствена тема во која реално се забегува е бензин вс дизел, а во таа е активен Симо да реагира ако треба. Ако мислите дека треба на нешто специфично да обрнам внимание пуштете ми ПП.
Реално во таа тема речиси и да нема лични навреди, туку е забегано во надмудрувањето. Ако некој пријави порака поради лична навреда, секако дека ќе реагирам.
така ли... значи само таму гледаш проблем.. ок... изгледа не ги гледаш бришените пстови од симо и/или не си известен за истите. значи не е ова само мое мнение. во неделата на големо се збореше за тоа.
Од неделата навака слабо сум активен, и тешко дека јас некој пост сум избришал. Киснам на работа до 19 навечер, после тоа или сум у кафана или дома спијам, па немам време за бришење постови. Ако не си сигурен дека Симо ти избришал тебе пост (или на некој друг), не е убаво да зборуваш така. Поствои бришам најчесто по нечија пријава, ако се осигурам дека пријавата е валидна и вреди да се реагира. Не се реагира дури ни на секоја пријава.
Симо брише, Да! Некогаш и неосновано но тоа е негово мислење!
Сум приметил доста пати никогаш не сум реагирал, шо сака нека прави не ме тангира!
Ако он мисли дека треба да се брише нека брише!
ја па мислев само мене ми брише?
Најчесто кога Симо брише постови кажува дека го прави тоа. Има тука уште модератори и админ, кои имаат исти права за бришење постови. Секако дека бришам, но не бришам само јас постови.