Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 816929 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6128
  • 69
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #2055 на: 20 Февруари 2013, 09:49:27 am »
А бе зошто Бугар на БАН?
Мислам дека треба да му се тргне...
Он е сасвим ОК момак...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен srbeen

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 102
« Одговори #2056 на: 20 Февруари 2013, 09:55:37 am »
Откад је бугар банован, шта се десило?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #2057 на: 20 Февруари 2013, 10:01:09 am »
Бугар доби 5-дневен бан на 15-ти. Истекува денес, можно и веќе да е истечен банот. Доби бан заради од него веќе очекуваното стихијно пишување, навредување, оф-топик, итн.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2058 на: 20 Февруари 2013, 10:04:16 am »

Симо брише, Да! Некогаш и неосновано но тоа е негово мислење!
Сум приметил доста пати никогаш не сум реагирал, шо сака нека прави не ме тангира!
Ако он мисли дека треба да се брише нека брише!
ја па мислев само мене ми брише?  ;D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2059 на: 20 Февруари 2013, 10:04:43 am »
 :-\

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43709
  • Il Moderatore
« Одговори #2060 на: 20 Февруари 2013, 10:35:47 am »
Единствена тема во која реално се забегува е бензин вс дизел, а во таа е активен Симо да реагира ако треба. Ако мислите дека треба на нешто специфично да обрнам внимание пуштете ми ПП. :)

Реално во таа тема речиси и да нема лични навреди, туку е забегано во надмудрувањето. Ако некој пријави порака поради лична навреда, секако дека ќе реагирам.

така ли... значи само таму гледаш проблем.. ок... изгледа не ги гледаш бришените пстови од симо и/или не си известен за истите. значи не е ова само мое мнение. во неделата на големо се збореше за тоа.
Од неделата навака слабо сум активен, и тешко дека јас некој пост сум избришал. Киснам на работа до 19 навечер, после тоа или сум у кафана или дома спијам, па немам време за бришење постови. Ако не си сигурен дека Симо ти избришал тебе пост (или на некој друг), не е убаво да зборуваш така. Поствои бришам најчесто по нечија пријава, ако се осигурам дека пријавата е валидна и вреди да се реагира. Не се реагира дури ни на секоја пријава.

Симо брише, Да! Некогаш и неосновано но тоа е негово мислење!
Сум приметил доста пати никогаш не сум реагирал, шо сака нека прави не ме тангира!
Ако он мисли дека треба да се брише нека брише!
ја па мислев само мене ми брише?  ;D

Најчесто кога Симо брише постови кажува дека го прави тоа. Има тука уште модератори и админ, кои имаат исти права за бришење постови. Секако дека бришам, но не бришам само јас постови.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2061 на: 20 Февруари 2013, 10:42:48 am »
Абе проверив пораки гледам нема ништо, а постот го нема па си викам ај нека се збие на него! ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
« Одговори #2062 на: 20 Февруари 2013, 10:45:14 am »
така ли... значи само таму гледаш проблем.. ок... изгледа не ги гледаш бришените пстови од симо и/или не си известен за истите. значи не е ова само мое мнение. во неделата на големо се збореше за тоа.
Од неделата навака слабо сум активен, и тешко дека јас некој пост сум избришал. Киснам на работа до 19 навечер, после тоа или сум у кафана или дома спијам, па немам време за бришење постови. Ако не си сигурен дека Симо ти избришал тебе пост (или на некој друг), не е убаво да зборуваш така. Поствои бришам најчесто по нечија пријава, ако се осигурам дека пријавата е валидна и вреди да се реагира. Не се реагира дури ни на секоја пријава.

Такоѓе. Би дополнил дека јас бришам и ако нешто забегало до некои многу дистантни далечини од носечката тема. (Последен пример: огласот на Vinicanec за БМВ-то и неговата коњажа. zvonkog имаше поставено соодветно прашање за напишаната коњажа, по што се изнаредија непотребни постови за каде отишле коњите у меѓувреме. Корегирана е техничката спецификација и моќноста на колата, и се избришани непотребните постови.)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #2063 на: 20 Февруари 2013, 11:04:23 am »
Само дај да направиме некаква заедничка дружба со некој женски форум,да не биде пак геј парада :)

Ете Члинк ќе го ангажираме да ни организира со Фемина.

Шо тебе ќе ти организирам, нема да те пуштат од дома.  :D :D

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2064 на: 20 Февруари 2013, 12:42:27 pm »
Во последно време многу често се јавуваат вакви пораки на монитор!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #2065 на: 20 Февруари 2013, 12:49:19 pm »
На моменти ги надминуваме лимитите на ресурси кои моменталниот сервер ни ги нуди. Бараме решение, а во меѓувреме препорачувам да не се отвораат одеднаш по повеќе од 5-6 страни од форумот.

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #2066 на: 20 Февруари 2013, 15:40:22 pm »
Одлично е се само ние повеќе се опуштивме. А има некои човечиња што си праат филмови позади грб и шетаат многу глупи муабети. Ова сум го осетил кај мене а и други членови се пожалиле. Затоа и малку се повлеков со муабетите и почнав да бирам што и како зборам зошто очигледно некој ги користи тие работи. Нема да напоменам кој се членовите само ќе си дадам да напоменам еден кој веќе јавно се пожали, Џиџи.

Значи ипак го сваќам пошто и јас сум женет човек и не ми личи многу во детски муабети да се вртам.

НО!

Тоа нема врска со форумов, не ни треба да има. Форум како форум мора да трпи све, така единствено ќе остане добар и привлечен. Едноставно бирајте си ги муабетите, ипак ова е јавно, и башка секој муабет е пишан. Затоа размислете пред да стиснете испрати. Кога сите би размислувале повеќе пред да стиснеме испрати ќе имаше и помалце тролање воопшто на форумов.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7056
« Одговори #2067 на: 20 Февруари 2013, 16:15:55 pm »
Члинк, види го мојот пример. Член сум на форумов од кога постои. По бројот на одговорите можеш да заклучиш колку јас се замарам со впуштање во непотребни дискусии ... колку и да ми дошло да се убедувам со некој, едноставно знам дека тоа е само губење време, мојот став еднаш го пишувам, немам никаква потреба а и време да убедувам некој. Ако неможам да помагам, барем да не одмагам. Во животот секогаш има вакви и такви, да немало се ќе беше розово и досадно ;D . Ти терај си го твојот филм, едноставно секогаш има луѓе со кои ќе се разбереш и со кои нема да се разбереш. Различноста не е секогаш лоша работа.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2068 на: 20 Февруари 2013, 16:22:27 pm »
Така е бе бранче семоќен.... ти си пример за сите... економиста чоек

Отсутен Chlink

• Легенда
« Одговори #2069 на: 20 Февруари 2013, 16:23:35 pm »
@AllMightyMe

Квалитетен чоек си ти ;) Сме праеле муабет.