Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: osmica8 на 05 Октомври 2011, 22:23:21 pmЕ конечно нема фејк махагон. Добро е доброоо. Само тоа и јас сакав да кажам, да сликаш денски, оти вака од блицот ептен блешти. И дај нека ти напрат некоја кугла во работилницата во Техничко. Нешто како на пумата на Деан. Незнам како е кај Дејан. Знаеш дека таму можат и цел мењач да ми направат но не ми ни текнало да им речам да смислат нешто. Треба да побарам парче алуминиум но мислам дека за почеток ќе ја сменам само главата со нешто пообично
Е конечно нема фејк махагон. Добро е доброоо. Само тоа и јас сакав да кажам, да сликаш денски, оти вака од блицот ептен блешти. И дај нека ти напрат некоја кугла во работилницата во Техничко. Нешто како на пумата на Деан.
Цитат: Bojan j на 05 Октомври 2011, 22:20:59 pmКолку те фати цена ако не е тајна ? Иначе супер ти испаднало,браво...каде го изведе ова ? Не е тајна. 1400 ден. за се внатре и надвор
Колку те фати цена ако не е тајна ? Иначе супер ти испаднало,браво...каде го изведе ова ?
Карбон незнам дали ќе можи ама многу лесно можи да го офарбам махагони делот со црн мат спреј